bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

18-01-2017: Van oud naar nieuw

klussenDoor de beheerscommissie is besloten om de kantine na vele jaren een opwaardering te geven om daarmee de komende jaren weer vooruit te kunnen.

Na enkele maanden van voorbereiding is het nu zover. Vanaf maandag 6 februari zullen meerdere werkzaamheden worden uitgevoerd om daarmee de kantine een geheel nieuw gezicht te geven.

De werkzaamheden zullen gefaseerd worden uitgevoerd en zullen naar verwachting een maand in beslag nemen.

Gedurende deze periode wordt ernaar gestreefd om de kantine gewoon open te houden maar zo nu en dan zal er enige hinder worden ondervonden van de werkzaamheden. Daarvoor vragen we begrip.

Diverse werkzaamheden ( denk o.a. aan schuren, schilderen, sauzen, plamuren ) zullen met behulp van vrijwilligers worden uitgevoerd. En daarvan zijn er nooit genoeg. Veel voorkomende werkzaamheden zullen overdag worden uitgevoerd.

Voel je je geroepen om een steentje bij te dragen aan de uit te voeren werkzaamheden dan kun je dat kenbaar maken via de volgende mailadressen:

bertennynke@gmail.com en/of j.buursma6@kpnplanet.nl

Vermeld je telefoonnummer en dan nemen we contact met je op.

De beheerscommissie van sportcomplex It Bosk.