bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

05-07-2017: indeling v.v. Beetgum 1 bekend

De KNVB heeft vandaag de competitie-indeling voor het seizoen 2017-2018 bekend gemaakt.

v.v. Beetgum 1 is ingedeeld in klasse 4B. De teams zijn met name afkomstig aan de regio Noord-West Friesland.

competitie indeling v.v. Beetgum seizoen 2017 - 2018 klasse 4B

Teammanager Jan Drost was in een eerste reactie positief en tevreden met de indeling: “ een pittige maar mooie indeling”

Onderstaande de complete indeling van de klasse 4B, met tussen haakjes de klassering van de teams in het afgelopen seizoen.

Beetgum (4B 10de)

Arum (4A 10de)

AVC (degradant 3B 14de)

Makkum (4A 3de)

Marrum (promotie 5C 2de)

Franeker (4b 3de)

Mulier (4A 8ste)

VCR (promotie 5C 1ste )

Birdaard (4B 8ste)

Scharnegoutum (4A 4de)

Bolsward (4A 7de)

V en V (4B 9de)

De start van de competitie is zaterdag 23 september 2017.