bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

26-08-2017: MO17 is weer los!

OOK WIJ ZIJN WEER LOS

Foto 2 MO17

Als eerste jeugdteam zijn de dames van Beetgum MO17 afgelopen maandag gestart met de trainingen voor het seizoen 2017/2018. Onder aangename weersomstandigheden werd er fanatiek getraind. Tijdens de eerste trainingen konden we ook onze twee nieuwe aanwinsten, Cassandra en Amarins begroeten, die de MO17 dit jaar komen versterken. Beide dames succes en bovenal veel plezier toegewenst bij de V.V. Beetgum (hetgeen gelet op de overige teamgenotes ongetwijfeld gaat lukken).

Op 2 september aanstaande staat de eerste bekerwedstrijd op het programma en wel tegen Leovardia waarna nog een tweetal wedstrijden volgen tegen gerenommeerde tegenstanders alvorens de competitie aanvangt. Bijgaand een tweetal foto’s die een beeld geven van de inzet waarmee er werd getraind. Klasse dames!!

Als je interesse hebben om eens mee te trainen met de MO17 (leeftijd 15,16,17) dan ben je van harte welkom. Mocht je belangstelling hebben aarzel dan niet en neem contact op met Sietse Buursma (06-06-23602108) of Marten Roorda (06-29192455). Je bent van harte welkom!!!

Foto 1 MO17