bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

22-10-2018: Derby SSS’68 – Beetgum

Beetgum maakt zich op voor de derby tegen de buren uit Marssum. Zaterdag 27 oktober 2018 staat deze wedstrijd om 14.30 uur op het programma in Marssum.

De Bundesliga heeft met Borussia Dortmund  tegen Schalke 04 de beladen Kohlenpottderby, in Engeland en Italië zijn City tegen United en Inter tegen AC ook aardige derby’s.

In de 5de klasse B kan de wedstrijd SSS’68 tegen Beetgum ook als een echte derby’s worden getypeerd. Hierbij de opmerking dat beide teams uiteraard gebrand zullen zijn op een overwinning, van een vijandelijke houding is echter beslist geen sprake, in tegendeel de verstandhouding is eerder vriendschappelijk.

SSS’68 heeft zich danig geroerd op de transfermarkt en heeft 7 nieuwe spelers aangetrokken. Dit heeft geresulteerd in een knappe 4de plaats op de ranglijst.

Beetgum hoopt de knappe winst op Wardy (5-0) een goed vervolg te geven en met een overwinning aan te sluiten bij de kopgroep in 5B.

Na 90 minuten zal het duidelijk wat de uitslag is. In ieder geval zal zangeres Somana met een optreden na afloop van wedstrijd zorgen voor gezellige nazit.42220388_2230644250504746_3547858233077006336_n