bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

14-11-2018: Beetgum VR1 wint van fc Harlingen VR1

VV Beetgum VR1 – fc Harlingen VR1

Afgelopen zaterdag 10 november stond de thuiswedstrijd tegen fc Harlingen VR1 op het programma.  De vrouwen uit Harlingen waren al aardig bekend bij Beetgum, dit omdat Samir Tawafra het team een tijdje getraind heeft. Hierdoor gaf het niet alleen Beetgum maar ook Harlingen de kracht om van elkaar te winnen!

Na een vroege tegengoal wisten de alerte spitsen van Beetgum de wedstrijd binnen 5 minuten om te zetten in een 2-1 voorsprong. Hoewel de vrouwen van Harlingen goed hun best deden wisten ze moeilijk langs de sterke achterhoede te komen en kon Beetgum met een 5-2 voorsprong de rust in gaan! In de tweede helft hebben we de stand nog uit weten te breiden tot een 7-3 winst. Deze wedstrijd was volop strijden voor beide teams en een leuke wedstrijd voor zowel de thuissupporters als de mee gereisde uitsupporters.

Hermine Bakker en Sanne Roorda scoorden in deze wedstrijd hun eerste goal  voor VR1, deze vreugde is dan ook duidelijk zichtbaar in bijgevoegde foto’s.

De 3 punten bleven in Beetgum. Komende zaterdag spelen de dames uit tegen Tzum VR1, en ook hier zullen zij alles uit te kast trekken om met 3 punten terug te keren op sportcomplex ‘it Bosk’, en aan te schuiven voor het supportersfeest!

 

1 2