bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Maak gebruik van het Prikbord op deze site. Clubs die tegenstanders, trainers, leiders, grensrechters of wat dies meer zij zoeken of bijvoorbeeld scheidsrechters die wedstrijden willen fluiten, alle berichten waarin iets wordt gezocht of gevraagd/aangeboden worden onder prikbord verzameld, zodat ze niet in de nieuwsstroom slechts korte tijd op de homepage staan. Wanneer […]

REGIO – Everton Pires Tavares voetbalt volgend seizoen voor eersteklasser RVVH uit Ridderkerk. Het was al bekend dat de middenvelder deze zomer bij Spakenburg zou vertrekken.Pires Tavares kwam eind 2019 naar Spakenburg van het Cypriotische Omonia Aaradippou. Daarvoor speelde hij onder meer voor Kozakken Boys. Ook Robin Zwartjens heeft een nieuwe club. De voormalig jeugdspeler […]

DARP – Opnieuw valt een regionale vijfdeklasser weg uit het zondagvoetbal. Na Willemsoord heeft ook DVSV uit Darp besloten om voor het aanstaande seizoen geen standaardteam in te schrijven. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

URK – Trainer Gert Jan Karsten van SV Urk heeft geen hoge verwachtingen van het Nederlands Elftal bij het Europees Kampioenschap voetbal. Karsten: “Ik vind ze heel slecht! Ik mis een paar spelers. Aanvallend voetbal zien we niet. Ze halen maximaal de kwartfinale. Verder kan echt niet.” Toch rekent Karsten er wel op dat Oranje […]

BLIJHAM – ASVB uit Blijham zoekt voor haar tweede elftal een trainer voor seizoen 2021/2022. Wij zijn een groeiende vereniging met  acht jeugdteams, vier (zondag) senioren elftallen, een dameselftal en een senioren 7-tal. Al onze trainingen en thuiswedstrijden zijn op ons mooie sportcomplex in Blijham. Bij onze selectie elftallen gaan enthousiasme, sportiviteit, voetbalplezier, ambitie en […]

Print dit bericht Print dit bericht

15-11-2018: Eerst voetbal dan feest

Zaterdag 17 november staan er diverse wedstrijden op het programma, de middag wordt vanaf 16.30 uur afgesloten met een groot supportersfeest met Live Muziek.

Totaal 15 jeugd- en seniorenteams komen dit weekend in actie en naast de sportieve activiteiten zal er ook ruimte zijn voor een stukje ontspanning en vermaak.

Na afloop van de thuiswedstrijden Beetgum 1 (tegen CVO) en Beetgum 2 (Ouwe Syl 2) barst vanaf 16.30 uur de muziek los met een optreden van Thomas Acoustic Koffers die met een eerder optreden indruk heeft gemaakt in Bitgum.

Eventbanner_Supportersfeest2018

Beetgum 1 zal na de overwinning vorige week op Tzummarum opnieuw goede zaken willen doen. Zowel CVO als Beetgum hebben 11 punten en de winnaar houdt aansluiting met de top.

Beetgum 2 zal aan de bak moeten tegen Ouwe Syl 2, Beetgum 3 moet naar de koploper Dronrijp.

De vrouwen van Beetgum staan op de 2de plaats en moeten uit naar Tzum, het team van Samir Tawafra heeft ook de laatste 16 bereikt in de strijd om de KNVB beker.

Zondag 18 november moet het zondagsteam aantreden om 11.30 uur in St. Jacob.

Alle teams wensen wij veel succes en iedereen is na afloop van harte welkom op het gezellige supportersfeest.    

De pupil van de week is Jorrit de Vries van v.v. Beetgum Jo8

De wedstrijdbal is aangeboden door:

muta sport