bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

29-11-2018: Blija van Tiede Dijkstra naar ’t Bosk

Zaterdag 1 december 2018 staat de competitiewedstrijd Beetgum 1 – Blija 1 op het programma.

Een wedstrijd met een speciaal tintje, Tiede Dijkstra (oud-speler, -leider en -trainer bij Beetgum ) is sinds dit seizoen succesvol als hoofdtrainer van Blija. Tiede Dijkstra had als aanvoerder en later als assistent-trainer een groot aandeel in de twee kampioenschappen van Beetgum in 2010 en 2014.

Foto wedstrijd Beetgum - Blija 12 oktober 2013 (uitslag 4-2 winst voor Beetgum)

Foto wedstrijd Beetgum – Blija 12 oktober 2013, dit seizoen werd Beetgum kampioen (4-2 winst voor Beetgum)

Frappant is ook nog dat beide hoofdcoaches Danny Span en Tiede Dijkstra gelijktijdig hun UEFA trainersdiploma KNVB hebben behaald, beide trainers kennen elkaar dus goed.

Kortom het zal komende zaterdag 1 december een interessante ontmoeting worden en zowel de beide trainers als ook de spelers van Beetgum zullen extra gemotiveerd zijn om tot een goed resultaat te komen.

Aanvang is 14.30 uur.

Pupil van de Week is: Thieme Siderius van Beetgum Jo8.

De wedstrijdbal is beschikbaar gesteld door :

langhenkel