bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

16-01-2018: Vrouwen van Beetgum gaan strijdend ten onder

Vrouwen van Beetgum gaan strijdend ten onder

VR1

 

De afgelopen weken waren de leiders van Beetgum VR1 druk op zoek naar tegenstanders voor oefenwedstrijden. Voor afgelopen zaterdag werd er fanatiek gezocht en met resultaat!! We kregen reactie van Harkemase Boys MO17. Dit team speelt landelijk in de 4e divisie dus het zou zeker geen makkelijke wedstrijd worden.

Voordat deze wedstrijd kon beginnen moest er eerst genoeg animo zijn. Uiteindelijk begon de wedstrijd met 15 man. Helaas hadden de dames weinig basisspeelsters en waren er 8 afkomstig uit de MO17 van Beetgum.

Om 14:30 ging de wedstijd van start. Harkemase Boys begonnen de wedstrijd erg sterk waardoor de dames van Beetgum amper tot geen kansen konden creëren om een aanval op gang te zetten. Na 15 minuten spelen, stond Beetgum al op een 0-3 achterstand. Door de sterke verdediging en goed keepsterwerk van Marianne wist de tegenstander nog maar 1 doelpunt te maken in de andere 30 minuten van de eerste helft.

Ook in de tweede helft waren er weinig kansen voor Beetgum en bleef de bal maar aan de kant van de thuisclub hangen. Veel goals werden gemaakt, maar dezen vielen allemaal in het verkeerde doel… De eindstand was na 90 minuten spelen dan ook 0-12. Komende zaterdag spelen de dames een inhaalwedstrijd uit tegen Tzum VR1.