bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

16-05-2019: Beetgum tegen kampioen Ternaard

Zaterdag 18 mei wordt de wedstrijd Beetgum 1 – Ternaard 1 gespeeld op het sportcomplex ’t Bosk.

Vorige week wist Beetgum van de concurrent van Ternaard voor het kampioenschap (Arum) met 3-0 te winnen. Hierdoor heeft Ternaard de hoofdprijs te pakken en is de terechte kampioen in de 5de klasse B.  Wij willen de selectie en spelers van Ternaard van harte feliciteren met deze prestatie. Ternaard zal volgend seizoen in de 4de klasse uitkomen.

stand 180519

Ook Beetgum heeft een prijs te pakken in de vorm van nacompetitie. Toch zal Beetgum tegen Ternaard nog vol aan de bak moeten. Beetgum heeft 1 punt achterstand op, het op de 2de plaats staande, Arum. Deze 2de plaats op de ranglijst heeft als voordeel dat men automatisch is geplaatst in de nacompetitie voor de 2de ronde en voor de 1ste ronde op zaterdag 1 juni een bye heeft.

De wedstrijd Beetgum 1 – Ternaard 1 begint zaterdag om 14.30 uur en de scheidsrechter van dienst is de heer J. van Zutphen.

De Pupil van de week is Jens van der Meer van v.v. Beetgum Jo8.

De wedstrijdbal is beschikbaar gesteld door Jan Postma uit Ingelum.