komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VELDHOVEN – Jelle Born van UNA vertrekt naar Amerika. De 21-jarige verdediger gaat daar studeren en voetballen bij Lubbock Christian University in Texas. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Alex Rekondie (29) maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van eersteklasser Brabantia. Hij is een aanvaller met de nodige hoofdklasse-ervaring. Afgelopen seizoen kwam Rekondie uit voor vierdeklasser SSW uit Dordrecht, waar hij speler-trainer was. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

ZEVENAAR – Vijfdeklasser SDZZ uit Zevenaar heeft nog maar een van de drie aangestelde trainers.  Jeroen Jordens en Ronald van Ark hebben hun taken per direct neergelegd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

LEEUWARDEN – LVV Friesland zoekt voor het seizoen 2021-2022 een assistent trainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal speelt in de 3e klasse op zondag. Er wordt getraind op de dinsdag- en vrijdagavond. De assistent-trainer ondersteunt de hoofdtrainer. Profielschets De assistent-trainer is ambitieus en communiceert open naar spelers begeleiding en overige betrokkenen;Is goed in […]

REGIO – Het ziet er naar uit dat over een paar maanden ook de senioren weer los kunnen. Goed nieuws natuurlijk, en direct ook aanleiding om alvast even vooruit te blikken. Zet daarom meteen maar even in uw agenda: op zaterdag 21 augustus 2021 staat het S&A Timmer- en Metselwerken-toernooi op het programma! Het toernooi […]

Print dit bericht Print dit bericht

29-05-2019: Zaterdag NACOMPETITIE Beetgum – Boornbergum

Zaterdag 1 juni 2019 speelt Beetgum 1 een mooi en dik verdiend toetje in de vorm van nacompetitie tegen Boornbergum 1 op het sportcomplex ’t Bosk.

Beetgum was al enige weken zeker van een plaats in de nacompetitie. Afgelopen zaterdag werd duidelijk dat de tegenstander Boornbergum is. Boornbergum was in klasse 5C de winnaar van de eerste periodetitel en eindigde op de ranglijst als 5de en werd gekoppeld in de eerste ronde van de nacompetitie aan Beetgum.

Officieel is de naam SC Boornbergum ’80 en is een omni-vereniging die bestaat uit een voetbal-, tennis-, volleybal- en gymnastiek afdeling. Naast een 5de klasse zaterdagafdeling heeft Boornbergum ook nog een prestatieteam op zondag dat in de 4de klasse uitkomt en ook nacompetitie heeft behaald.

Het zaterdagsteam heeft de laatste decennia zowel op 5de klasse als op 6de klasse niveau geacteerd, maar is nog nooit in de 4de klasse is uitgekomen. Vorig seizoen wist Boornbergum ook nacompetitie te halen, maar dat leidde niet tot promotie.

Het team van hoofdtrainer Danny Span heeft al een geweldig seizoen gehad mede door een uitstekende trainingsopkomst en heeft alleen de 1ste competitiewedstrijd en van kampioen Ternaard verloren.

Nacompetitiewedstrijden staan echter op zichzelf en naast een goede wedstrijdinstelling zal mede de vorm van de dag bepalen wie zich plaatst voor de halve finale op zaterdag 8 juni waarin Oostergo de tegenstander is.

 

STEUN V.V. BEETGUM 1

Zaterdag 1 juni NACOMPETITIE

14.30 uur: Beetgum 1 – SC Boornbergum’80 1

Scheidsrechter: H.M. van Dijk

Assistent-scheidsrechters: G.J. Bakker en M.S. Zijlstra

De balsponsor:

 Solano