komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VELDHOVEN – Jelle Born van UNA vertrekt naar Amerika. De 21-jarige verdediger gaat daar studeren en voetballen bij Lubbock Christian University in Texas. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Alex Rekondie (29) maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van eersteklasser Brabantia. Hij is een aanvaller met de nodige hoofdklasse-ervaring. Afgelopen seizoen kwam Rekondie uit voor vierdeklasser SSW uit Dordrecht, waar hij speler-trainer was. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

ZEVENAAR – Vijfdeklasser SDZZ uit Zevenaar heeft nog maar een van de drie aangestelde trainers.  Jeroen Jordens en Ronald van Ark hebben hun taken per direct neergelegd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

LEEUWARDEN – LVV Friesland zoekt voor het seizoen 2021-2022 een assistent trainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal speelt in de 3e klasse op zondag. Er wordt getraind op de dinsdag- en vrijdagavond. De assistent-trainer ondersteunt de hoofdtrainer. Profielschets De assistent-trainer is ambitieus en communiceert open naar spelers begeleiding en overige betrokkenen;Is goed in […]

REGIO – Het ziet er naar uit dat over een paar maanden ook de senioren weer los kunnen. Goed nieuws natuurlijk, en direct ook aanleiding om alvast even vooruit te blikken. Zet daarom meteen maar even in uw agenda: op zaterdag 21 augustus 2021 staat het S&A Timmer- en Metselwerken-toernooi op het programma! Het toernooi […]

Print dit bericht Print dit bericht

22-08-2019: Senioren selecties seizoen 2019-2020

De eerste trainingen voor het nieuwe seizoen zijn gestart en de beker- en competitiewedstrijden zijn bekend gemaakt door de KNVB.

Binnen de verschillende selecties van Beetgum zijn er diverse nieuwe spelers te verwelkomen.

Robby Efde en Jelle Wim de Vries zijn weer lid geworden na een jaar afwezigheid.

Herman Kamminga kan het voetballen bij Beetgum waarschijnlijk het komende seizoen beter combineren met zijn trainersactiviteiten.

Verder heeft Aaron Palma van de A-junioren van FVC zich laten overschrijven naar Beetgum en Gerrit van Rees heeft zich van St. Jacob laten overschrijven naar Beetgum

Afkomstig van Zwaagwesteinde, de kampioen afgelopen seizoen in de 3de klasse, is Wymer de Vries een nieuwe aanwinst voor Beetgum.

Door het doorschuiven vanuit de jeugd zijn er zaterdags weer drie herenselecties beschikbaar. Zowel de A-, B- en C selectie gaan twee keer per week trainen.

De A-selectie wordt getraind door hoofdtrainer Danny Span. De B-selectie wordt getraind door Samir Tawafra, en de C-selectie staat onder leiding van de trainer/coach Tjeerd Jan Hobma.

Uiteraard is er naast de 3 herenselecties op zaterdag ook weer een zondagsteam actief en op vrijdag neemt een 35+ team deel aan de 7×7 competitie.

Het vrouwenteam van Beetgum is afgelopen seizoen kampioen geworden en komt uit in de 3de klasse. Met een selectie van 19 speelsters heeft trainer/coach Samir Tawafra een brede selectie tot zijn beschikking. Van SC Franeker heeft Lotte Delgrosse haar laten overschrijven naar Beetgum.

Wij wensen alle teams veel succes toe in het nieuwe seizoen.

Seniorencommissie v.v. Beetgum

Marten Johannes Bloem en Jan Drost