bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

28-08-2019: Zaterdag start beker SDS – Beetgum

Zaterdag 31 augustus 2019 start het bekertoernooi voor Beetgum 1 met een uitwedstrijd in Easterein tegen SDS 1. SDS is al jarenlang een stabiele middenmoter in de 3de klasse.

Vorig seizoen was SDS ook in de beker tegenstander van Beetgum 1 en was SDS op 8 september 2018 met 3-0 te sterk voor Beetgum.

Foto van beker wedstrijd vorig seizoen Beetgum - SDS

Foto van beker wedstrijd vorig seizoen Beetgum – SDS

Afgelopen dinsdag 27 augustus speelde Beetgum een oefenwedstrijd in Harlingen tegen Zeerobben 2 dat uitkomt in de reserve 1ste klasse. Ondanks een 2-1 nederlaag (doelpunt Robby Efde) was het een nuttige oefenwedstrijd waarin hoofdtrainer Danny Span alle 17 aanwezig spelers minuten liet maken en Beetgum bij vlagen een prima indruk maakte.

In vergelijking met het vorige seizoen heeft Danny Span 4 nieuwe selectiespelers beschikbaar en zullen de komende beker- en oefenwedstrijden vooral worden gebruikt om toe te werken naar de start van de competitie op zaterdag 21 september.

Het complete bekerprogramma voor Beetgum 1:

Zaterdag 31 augustus:                   uit       SDS                    aanvang 14.30 uur

Zaterdag 7 september:                  thuis     SC Franeker        aanvang 14.30 uur

Zaterdag 14 september:                uit         SC Berlikum        aanvang 14.30 uur