bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Maak gebruik van het Prikbord op deze site. Clubs die tegenstanders, trainers, leiders, grensrechters of wat dies meer zij zoeken of bijvoorbeeld scheidsrechters die wedstrijden willen fluiten, alle berichten waarin iets wordt gezocht of gevraagd/aangeboden worden onder prikbord verzameld, zodat ze niet in de nieuwsstroom slechts korte tijd op de homepage staan. Wanneer […]

REGIO – Everton Pires Tavares voetbalt volgend seizoen voor eersteklasser RVVH uit Ridderkerk. Het was al bekend dat de middenvelder deze zomer bij Spakenburg zou vertrekken.Pires Tavares kwam eind 2019 naar Spakenburg van het Cypriotische Omonia Aaradippou. Daarvoor speelde hij onder meer voor Kozakken Boys. Ook Robin Zwartjens heeft een nieuwe club. De voormalig jeugdspeler […]

DARP – Opnieuw valt een regionale vijfdeklasser weg uit het zondagvoetbal. Na Willemsoord heeft ook DVSV uit Darp besloten om voor het aanstaande seizoen geen standaardteam in te schrijven. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

URK – Trainer Gert Jan Karsten van SV Urk heeft geen hoge verwachtingen van het Nederlands Elftal bij het Europees Kampioenschap voetbal. Karsten: “Ik vind ze heel slecht! Ik mis een paar spelers. Aanvallend voetbal zien we niet. Ze halen maximaal de kwartfinale. Verder kan echt niet.” Toch rekent Karsten er wel op dat Oranje […]

BLIJHAM – ASVB uit Blijham zoekt voor haar tweede elftal een trainer voor seizoen 2021/2022. Wij zijn een groeiende vereniging met  acht jeugdteams, vier (zondag) senioren elftallen, een dameselftal en een senioren 7-tal. Al onze trainingen en thuiswedstrijden zijn op ons mooie sportcomplex in Blijham. Bij onze selectie elftallen gaan enthousiasme, sportiviteit, voetbalplezier, ambitie en […]

Print dit bericht Print dit bericht

22-09-2019: Prima seizoensouverture Beetgum 1

Na oefen- en bekerwedstrijden was zaterdag 21 september de start van de competitie voor Beetgum 1. In een uitwedstrijd was degradant Marrum de eerste tegenstander in het seizoen 2019-2020.

De brede selectie van Beetgum 1 telt 4 nieuwe spelers en het is aan hoofdtrainer Danny Span om er een geheel van te smeden. Afgaande op de seizoensopening is hij goed om weg, Marrum werd op een afgetekende 1-4 nederlaag getrakteerd.

In de eerste helft was Beetgum al de bovenliggende partij maar stond het vizier nog niet op scherp, vlak voor rust was het, uit een corner van Geert Jan de Vries, nieuweling Wymer de Vries die zijn eerste doelpunt maakte voor Beetgum (ruststand 0-1).

Na rust kwam Marrum snel op 1-1 en moest Danny Span in de loop van de tweede helft drie geblesseerde spelers vervangen, hierdoor waren er de nodige positiewisselingen. Eén van de invallers Walter Snieder kon uit een rebound Beetgum weer op voorsprong zetten (1-2). Na een overtreding in het strafschopgebied op Jort Dijkstra kon de aanvoerder zelf van 11-meter het verschil verdubbelen (1-3). Het slotakkoord was voor Wymer de Vries die van afstand de eindstand op 1-4 bepaalde.

Marrum kreeg geen grip op het spel van beetgum

Marrum kreeg weinig grip op het spel van beetgum

Een prima start voor Beetgum 1, volgende week zaterdag 28 september komt kampioenkandidaat LAC Frisia’1883 op bezoek op het sportcomplex ’t Bosk.