bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

TweeNul maakt plaats voor robotjournalistiek
REGIO – Na ruim elf jaar stopt TweeNul vanaf vrijdag 27 augustus met het brengen van amateurvoetbalnieuws en maakt plaats voor robotjournalistiek. De redactie wil iedereen hartelijk danken voor de content die doorslaggevend is geweest voor het succes dat is opgebouwd. Het einde van TweeNul betekent niet dat de aandacht voor amateurvoetbal verdwijnt. Integendeel, want […]
Programma oefenwedstrijden zondag 29 augustus
REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Titan – SC Erica, 14:00 uur Old Forward – Uffelte, 14.00 uur BEW – Wapserveen, 14.00 uur Heiligerlee – ZNC, 14.00 uur SC Lions’66 – Oldeboorn, 14.00 uur Pekelder Boys – Alteveer, 14.00 uur Oerterp-Renado, 14.00 uur Schoonebeek – CEC, 14:00 uur Dwingeloo-Read Swart, 14.00 uur EHS’85 […]
Programma oefenwedstrijden zaterdag 28 augustus
REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. NEC Delfzijl – Stompwijk‘92, 14:30 uur Oldeholtpade – Steenwijker Boys  Damacota – Onstwedder Boys, 14.00 uur Corenos – HS’88, 14.30 uur Grijpskerk – Actief, 14.30 uur Bedum – SC Stadspark, 18.30 uur Donkerbroek – VC Trynwalden, 19.30 uur SC Kootstertille – Noordbergum, 14.30 uur VVS Oostwold – […]
Uitslagen oefenwedstrijden donderdag 26 augustus
REGIO – Mail uitslagen van oefenwedstrijden naar redactie@tweenul.nl.    
HOOGEZAND – HS’88 zoekt met spoed nog steeds een trainer/trainster voor het 2e Vrouwenteam. HS’88 Vr2 komt uit in de 4e klasse en heeft daar de laatste jaren goed meegedaan om de bovenste plaatsen. Als Trainer/Trainster van de Vr2 sta je in nauw contact met de Technische staf van de Vr1 (de Vr1 komt uit […]
Print dit bericht Print dit bericht

06-11-2019: Mix toernooi Dames 1/ Zaterdag 2

Donderdag 24 oktober 2019 was het zover. Het mix toernooi van Beetgum dames 1 en Beetgum 2 georganiseerd door trainer Samir Tawafra. Samir organiseert elk jaar in de herfstvakantie een mix toernooi welke op een trainingsavond wordt gehouden. Persoonlijk was dit de eerste keer dat ik deel uit maakte van dit toernooi wat een hele belevenis was. Voornamelijk heb ik mij verbaast hoe serieus Samir deze jaarlijkse traditie op pakt.

Alle spelers en speelsters moesten aan het begin van de week op de WhatsApp laten weten of je aanwezig was. Samir maakt namelijk al een teamindeling voorafgaand aan de trainingsavond. De volgende teams moesten tegen elkaar strijden voor de eer en eeuwige roem.

Team A: Team B: Team C: Team D:
Jetty Jenny Rosalie Marianne
Lotte Rixt Karin Casandra
Anouk Hermina Rijanke Jeanine
Rutger Jelmer Willem Stephan
Remco Mark Rients Berthil
Gerrit Kjeld Jan-Ytse

PHOTO-2019-11-06-08-00-48

PHOTO-2019-11-06-08-00-49 (1)

PHOTO-2019-11-06-08-00-49 (2)

PHOTO-2019-11-06-08-00-49

PHOTO-2019-11-06-08-00-50

Dan waren er natuurlijk ook mensen die zich niet hadden opgegeven zoals ondergetekende, Wietse en Chris. Hoe meer zielen hoe meer vreugd dus Samir wist ook dit met wat kunst en vlieg werk op te lossen. Samir had in alle vroegte al twee velden klaar gelegd dus het toernooi kon beginnen.

Zelf was ik eerst even aan het aftasten hoe het er aan toe zou gaan tussen de dames, ik kan u vertellen dat er zowel door de dames als de heren fel gestreden werd en er werd op hoog niveau gespeelt. Tussen al die dames kwamen bij de heren het testosteron uit de oren en er moest en zou gewonnen worden. Jelmer van de Bij was vast beraden om hoge ogen te gooien en veel doelpunten te maken. In een fel duel met Stephan deelde Jelmer een (onbewuste) tik uit waardoor Stephan zijn neus scheef op zijn schedel stond. Door dit incident moest Stephan helaas het veld ruimen. Duels verliezen terwijl er zoveel dames mee speelden was gewoon Not Done.

Een wedstrijd duurde 10 minuten waarna er gewisseld moest worden. Samir hield de tijd bij en zorgde voor een zeer strak georganiseerd toernooi. Het toernooi moest natuurlijk ook op foto worden vastgelegd. Alle teams, inclusief Samir, zijn dan ook door fotograaf Jan Drost vastgelegd.

Net voor de finale was er nog wel even discussie over de puntentelling maar ook daar was uiteindelijk geen speld tussen te krijgen.

De organisator van het evenement heeft mij voor het opstellen van dit verslag ook laten weten welke teams het in de finale tegen elkaar op moesten nemen maar volgens mij is dit niet correct. Dan maar een beetje eigenwijs maar volgens mij was de finale tussen team B (Jenny) en C (Rosalie). Net voor de finale vonden Rosalie en Jeanine het wel een goed idee om van team te wisselen waardoor Samir misschien de teams door elkaar heeft gehaald. Het werd een iets eenzijdige finale die team C heeft gewonnen.

Namens iedereen wil ik Samir bedanken voor de zeer sportieve en innoverende avond welke natuurlijk in de kantine gezamenlijk werd afgesloten met een heerlijk koud drankje.

Willem Bakker

04-11-19, Ingelum