bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

14-09-2010: Seniorenscheidsrechters gezocht

Scheidsrechtercoördinator Gea Tromp zoekt voor de scheidsrechterpoule van de senioren nog een aantal kandidaat scheidsrechters.
De huidige groep scheidsrechters is klein en daarom zijn er een aantal concrete acties uitgezet.Onlangs heeft de seniorencommissie overleg gehad met de leiders van de seniorenteams.
De insteek is dat de zaterdagteams een aantal scheidsrechters leveren voor het zondagsteam.
Aan het zondagteam is het verzoek gedaan om voor zaterdag 2 scheidsrechters te leveren.

Zowel van binnen als buiten de spelersgroepen zijn er inmiddels een aantal positieve reacties gekomen. Binnenkort zal de balans worden opgemaakt.

Met nog een paar scheidsrechters erbij is het de bedoeling dat de inzet beperkt blijft tot het fluiten van een paar wedstrijden per seizoen.

Ben je bereid om v.v. Beetgum zaterdag 2 en zondag 2 eens te fluiten, neem dan contact op met je leider of met de Gea Tromp, telefoon 058-8442606