bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

19-03-2020: Jeugdzaal competitie kampioenen!

IMG_3700

Op zaterdag 7 maart 2020 werden de kampioenen van de jeugd in de zaalcompetitie 2019/2020
nog even in het zonnetje gezet! In deze competitie waren de JO8, (met leiders Anna en Former.)
de JO9 (met leiders Doede en Lieuwe), de JO10 (leiders Andries en Sjouke) en de MO13-2 met
leiders Sanne en Hermine) kampioen geworden. Daarom mochten deze teams zich melden in de
kantine voor een lekker bakje patat en limonade. Ook kregen ze nog een mooie medaille als
beloning.
Als afsluiting van deze ochtend werden er nog mooie foto’s in het zonnetje genomen van al deze
teams! Deze zijn te bewonderen op de facebookpagina van VV Beetgum.
Namens het jeugdbestuur willen wij jullie nogmaals feliciteren met het behalen van jullie
kampioenschap en bedanken wij alle trainers en leiders voor hun inzet afgelopen winterstop
periode.

 

IMG_3602 IMG_3625 IMG_3665