bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

HOEK – Na acht maanden stonden de spelers van Hoek weer samen op het veld. Veel is bij het oude gebleven, maar de randvoorwaarden voor selectie en staf zijn wel verbeterd. Vanaf nu worden de voetballers tijdens trainingen en wedstrijden gemonitord door GPS-trackers. Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Zaterdag 19 juniVEV’67 – Pelikaan S, 14.30 uurExcelsior ‘31 – Spvvg Vreden, 14.30 uur Zaterdag 26 juniSC Rouveen – Beloften HZVV, 14.30 uurSC Twijzel – Oldeholtpade, 17:00 uurPKC’83 – Pelikaan S, 14.00 uur Zaterdag 3 juliPKC’83 – Bedum, 14.00 uur Zondag 4 juliRoda 46 – Kampong 2, […]

REGIO – Op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd en snel een tegenstander vinden? Stuur een bericht naar redactie@tweenul.nl, voorzien van clubnaam, aanvangstijdstip en contactgegevens. Vermeld daarbij ook of het gaat om een uit- of thuiswedstrijd en welk niveau de voorkeur heeft. De oproepkalender wordt dagelijks bijgewerkt. Zondag 13 juni Zwarte Pijl. Contact: 0649394957 VFB […]

HOOGEZAND – Burgemeester Adriaan Hoogendoorn van de gemeente Midden Groningen, wist onlangs te scoren bij de opening van de Pannakooi voor de jeugd van voetbalvereniging Hoogezand.

HOOGEZAND – Albert Heijn (AH) is sponsor van het Oranjefestival bij VV Hoogezand.

Print dit bericht Print dit bericht

26-05-2020: Samenwerking tussen Beetgum en CVO

Afgelopen week is een samenwerkingsverband tussen beide buurverenigingen tot stand gekomen en getekend.

Het samenwerkingsverband heeft alleen betrekking op de vrouwentak van beide clubs. Vorig jaar in de winterstop werden al gesprekken gevoerd tussen beide clubs.

De reden om te gaan samenwerken ligt in het feit dat de ervaring was dat beide clubs soms een probleem hadden met het aantal speelsters voor hun vrouwenteam. Vaak hadden de dames te veel wissels en een andere keer te weinig.

Door de samenwerking hopen we dat beide teams met voldoende speelsters in hun eigen competitie hun wedstrijden kunnen spelen. De samenwerking maakt het namelijk mogelijk om onderling speelsters uit te wisselen. We zijn van mening dat, door de vrouwenteams samen te laten trainen en voetballen, het voortbestaan van beide teams een grotere kans van slagen heeft. Daarnaast wordt ernaar gestreefd om voor de speelsters enkele gezamenlijke activiteiten te organiseren.

Over de verdere invulling van dit project worden de desbetreffende speelsters via de Technische Commissies  van beide verenigingen nader geïnformeerd. Uitgangspunt blijft dat de speelsters zoveel mogelijk in hun huidige team blijven spelen.

Wij hopen dat deze samenwerking op een groot draagvlak mag rekenen en in goede harmonie tot mooie successen gaat leiden.

Vriendelijke groet, Technische Commissie v.v. Beetgum

Samenwerkingsverband ondertekend (Corona-proof) Dennis Torensma (Voorzitter CVO) Marten Bloem (TC v.v. Beetgum)

Samenwerkingsverband ondertekend (Corona-proof)
Dennis Torensma (Voorzitter CVO)
Marten Bloem (TC v.v. Beetgum)