bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

GASSELTERNIJVEEN – Gasselternijveen is op zoek naar een verzorger. Wat zoeken wij?   Iemand met een achtergrond in de sportverzorging/sportmassage of een student fysiotherapie, die zondags tijdens de wedstrijden, waar en wanneer nodig, de verzorging op het veld doet en tijdens de trainingsavonden (dinsdag en/of donderdag) beschikbaar is voor blessure-behandeling en -preventie (o.a. intapen).  Wat hebben wij te […]

OEFFELT – Voetbalclub De Zwaluw heeft op het laatste moment toegeslagen op de transfermarkt. Een dag voor het verstrijken van de overschrijvingstermijn vorige week is vleugelaanvaller Sam Litjens vastgelegd door de vierdeklasser uit Oeffelt. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

EMMER-COMPASCUUM – Onlangs tekende André Loves namens MijnMakelaar Dekker & De Vreeze een 1-jarig sponsorcontract voor de jeugd van voetbalclub CEC, met een optie voor een verlenging van nog eens twee jaar. Jeugdvoorzitter Pascal Mulder is erg in zijn nopjes met de nieuwe hoofsponsor. ,,De jeugd van CEC is erg blij met deze nieuwe hoofsponsor. […]

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

Print dit bericht Print dit bericht

17-06-2020: In memoriam: Cor de Vries

In memoriam: Cor de Vries

(1959 – 2020)

Op vrijdag 12 juni is Cor de Vries overleden. Cor is slechts 60 jaar oud geworden.

Cor de Vries uit Ingelum, afkomstig uit de Trynwâlden, was altijd in de weer met voetbal. Cor was een talentvolle keeper en keepte o.a. bij v.c. Trynwâlden en v.v. Dronryp.

Cor beleefde veel plezier aan het spelletje en kon er ook smakelijk over vertellen. Een plakboek met allerlei krantenknipsels en foto’s leverden ook op papier het bewijs van een indrukwekkende carrière.

Ook bij onze club was Cor vaak te vinden. Veelal met Wieke, zijn vrouw, aan zijn zijde. Samen bezochten ze trouw de thuis- en uitwedstrijden van het 1e elftal. Maar ook de andere wedstrijden die gespeeld werden op ’t Bosk, bekeek Cor graag samen met de Old Boys. Vlak voor het laatste fluitsignaal hadden zij hun ronde om het voetbalveld voltooid en konden ze de kantine in.

Cor

Daarnaast was Cor enkele jaren keeperstrainer voor alle keepers van de v.v. Beetgum. Tevens was Cor enthousiast lid van de Old Boys. Vele legendarische feesten en busreizen zijn door hen georganiseerd.

Maar ook als er geen groot feest was, waren Cor en Wieke na de zaterdagmiddagwedstrijd in de kantine te vinden. Even een slokje en een praatje.

Cor droeg 7 dagen per week de v.v. Beetgum sjaal.

Wat zal Cor gemist worden op de club….

We wensen Wieke en de kinderen heel veel sterkte met dit zware verlies.

Bestuur v.v. Beetgum