- VVBeetgum - https://www.vvbeetgum.nl -

17-06-2020: In memoriam: Cor de Vries

In memoriam: Cor de Vries

(1959 – 2020)

Op vrijdag 12 juni is Cor de Vries overleden. Cor is slechts 60 jaar oud geworden.

Cor de Vries uit Ingelum, afkomstig uit de Trynwâlden, was altijd in de weer met voetbal. Cor was een talentvolle keeper en keepte o.a. bij v.c. Trynwâlden en v.v. Dronryp.

Cor beleefde veel plezier aan het spelletje en kon er ook smakelijk over vertellen. Een plakboek met allerlei krantenknipsels en foto’s leverden ook op papier het bewijs van een indrukwekkende carrière.

Ook bij onze club was Cor vaak te vinden. Veelal met Wieke, zijn vrouw, aan zijn zijde. Samen bezochten ze trouw de thuis- en uitwedstrijden van het 1e elftal. Maar ook de andere wedstrijden die gespeeld werden op ’t Bosk, bekeek Cor graag samen met de Old Boys. Vlak voor het laatste fluitsignaal hadden zij hun ronde om het voetbalveld voltooid en konden ze de kantine in.

Cor [1]

Daarnaast was Cor enkele jaren keeperstrainer voor alle keepers van de v.v. Beetgum. Tevens was Cor enthousiast lid van de Old Boys. Vele legendarische feesten en busreizen zijn door hen georganiseerd.

Maar ook als er geen groot feest was, waren Cor en Wieke na de zaterdagmiddagwedstrijd in de kantine te vinden. Even een slokje en een praatje.

Cor droeg 7 dagen per week de v.v. Beetgum sjaal.

Wat zal Cor gemist worden op de club….

We wensen Wieke en de kinderen heel veel sterkte met dit zware verlies.

Bestuur v.v. Beetgum