komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

UTRECHT – Hoofdklasser DHSC uit Utrecht raakt Tijani Noslin kwijt. De aanvaller, die eerder furore maakte bij Hercules, gaat in de eerste divisie voor TOP Oss spelen. Noslin is na Jesse Oliekan, Tim van den Berg en Mike van Oostrom de vierde speler die deze zomer vertrekt bij DHSC. Daar tegenover staat nog geen enkele […]

GRONINGEN – Ment Vrolijk voetbalt al sinds hij een jongeling is, maar nu wordt het echt tijd om te stoppen, vindt hij zelf. ,,Ik word in oktober zesentachtig, meneer.” Lees hier het volledige bericht. Bron: Dagblad van het Noorden.

GRONINGEN – Heb jij er plezier in om onze jonge, enthousiaste dames te trainen, wil je deel uitmaken van de staf dames en wil je jezelf ontwikkelen als trainer? Dan zoeken wij jou! We hebben in de gecombineerde rol van assistent-trainer VR1/trainer dames 2 een vacature voor komend seizoen die we graag op korte termijn […]

ROTTEVALLE – Zaterdagmiddag 3 juli vindt op sportpark It Hagehiem in Rottle  de afscheidswedstrijd plaats van Jorrit Schra. Tien seizoenen speelde hij in het eerste elftal van Rottle. In 2005 maakte hij zijn debuut o.l.v. trainer Jan Boonstra.  Zijn kwaliteiten blijven niet onopgemerkt en het is hoofdklasser Harkemase Boys dat hem in 2009 een contract […]

REGIO – Veel clubs hebben hun selectie ondertussen alweer op orde voor het nieuwe seizoen. TweeNul wil ze graag publiceren. Mail volledige overzichten naar redactie@tweenul.nl.

Print dit bericht Print dit bericht

29-09-2020: Beetgum 1 wint ook 2de competitiewedstrijd

Zaterdag 26 september 2020 behaalde Beetgum de 2de overwinning door de uitwedstrijd tegen Wardy met 2-4 te winnen.

Hoofdtrainer Tiede Dijkstra en zijn staf hadden nog een paar afwezigen maar Beetgum had in de eerste helft een duidelijk veldoverwicht en meer balbezit. Tot veel uitgespeelde kansen kwam het echter niet. Het was Wardy dat in de 23ste minuut op voorsprong kwam en het duurde tot de laatste minuut voor rust voor Beetgum via Geert Jan de Vries de gelijkmaker kon scoren (ruststand 1-1).

Na rust creëerde Beetgum meer kansen en door een penalty van Jort Dijkstra en een doelpunt van invaller Bauke Pietersma liep Beetgum uit naar een 1-3 voorsprong. Door de 2-3 in de 86ste minuut werd het nog even spannend, maar in de slotminuut gooide Beetgum door een doelpunt van Geert Jan de Vries de wedstrijd op slot. (eindstand 2-4).

penalty Jort Dijkstra (eindstand Wardy-Beetgum 2-4)

penalty Jort Dijkstra (eindstand Wardy-Beetgum 2-4)

Beetgum zal de komende wedstrijden verder werken aan het inslijpen van automatismen en gezien de stijgende lijn kan het nog een mooi seizoen worden.

Komende zaterdag 3 oktober komt Marrum op bezoek op het sportcomplex ’t Bosk. De verschillen op de ranglijst zijn na 2 wedstrijden uiteraard nog klein, rond 16.30 uur zal het duidelijk zijn of Beetgum weer 3 punten kan bijschrijven.