bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

26-10-2020: Club van 50 toernooi

 

 

 

 

 

 

club van 50 LOGO

 

 

 

 

 

 

 

 

VV Beetgum organiseert het

 

Onderlinge club van 50 toernooi

 

voor de jeugd

 

zaterdag 31 oktober

 

zaterdag 7 november

 

Nu we in een gedeeltelijke Lock down zitten door het Corona virus en wij geen competitiewedstrijden mogen spelen, zorgt vv Beetgum voor een zaterdagse onderlinge competitie.

 

We gaan deze zaterdagen een mix toernooi organiseren.

 

Je speelt 3 wedstrijden van 20 min ( jo7 speelt 15 min) en 3 keer in verschillende teams door middel van lootje trekken. Elke zaterdag is er per categorie één dag winnaar en aan het eind van het toernooi per categorie een 1e, 2e en 3e prijs voor de toernooi winnaar!

 

9.00u: Jo7 speelt 4 tegen 4

 

9.00u: Jo9/ jo10/ jo11 speelt 7 tegen 7

 

10.30u: Jo13/jo15 speelt 7 tegen 7

 

10.30u: Mo13 speelt 5 tegen 5

 

10.30u: Mo17 speelt 7 tegen 7


 

Vanwege de maatregelen zijn de kleedkamers niet open en kan je niet

 

douchen. Helaas zijn ouders en publiek niet toegestaan. Gelieve 15 min voor aanvang wedstrijd aanwezig. Afmelden bij je leider vóór donderdag 18.00u