bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

HOEK – Na acht maanden stonden de spelers van Hoek weer samen op het veld. Veel is bij het oude gebleven, maar de randvoorwaarden voor selectie en staf zijn wel verbeterd. Vanaf nu worden de voetballers tijdens trainingen en wedstrijden gemonitord door GPS-trackers. Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Zaterdag 19 juniVEV’67 – Pelikaan S, 14.30 uurExcelsior ‘31 – Spvvg Vreden, 14.30 uur Zaterdag 26 juniSC Rouveen – Beloften HZVV, 14.30 uurSC Twijzel – Oldeholtpade, 17:00 uurPKC’83 – Pelikaan S, 14.00 uur Zaterdag 3 juliPKC’83 – Bedum, 14.00 uur Zondag 4 juliRoda 46 – Kampong 2, […]

REGIO – Op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd en snel een tegenstander vinden? Stuur een bericht naar redactie@tweenul.nl, voorzien van clubnaam, aanvangstijdstip en contactgegevens. Vermeld daarbij ook of het gaat om een uit- of thuiswedstrijd en welk niveau de voorkeur heeft. De oproepkalender wordt dagelijks bijgewerkt. Zondag 13 juni Zwarte Pijl. Contact: 0649394957 VFB […]

HOOGEZAND – Burgemeester Adriaan Hoogendoorn van de gemeente Midden Groningen, wist onlangs te scoren bij de opening van de Pannakooi voor de jeugd van voetbalvereniging Hoogezand.

HOOGEZAND – Albert Heijn (AH) is sponsor van het Oranjefestival bij VV Hoogezand.

Print dit bericht Print dit bericht

07-11-2020: Club van 50 mixtoernooi 31 oktober

Zaterdag 31 oktober was de 1e dag van het club van 50 mix toernooi van de jeugd van v.v Beetgum. Vanwege de corona maatregelen, kan de competitie dit seizoen niet meer voortgezet worden. Als alternatief hebben we een mix toernooi georganiseerd, verdeeld in eerste instantie over 2 zaterdagen.
Dankzij de vrijwilligers die normaliter de leiding en trainingen van de teams op zich nemen, konden we een mooi ochtendprogramma vullen met per categorie 3 wedstrijden spelen in gemixte teams.
Onze dank gaat dan ook uit aan hen die er ook nu weer staan voor onze jeugdspelers!
Samen met alle leden van de Jeugdcommissie hebben we er voor kunnen zorgen dat er weer gevoetbald kan worden met een beetje competitie gevoel. Per categorie is er dan ook een individuele dagwinnaars prijs en uiteindelijk ook volgende week zaterdag 7 november wederom een dagwinnaars prijs en een individuele toernooizege mogelijk.
Hieronder de dagwinnaars van zaterdag 31 oktober:
Jo7: Hylke Hoornstra
Jo9: Geert Jesse van der Brug
Jo10: Ruurd van der Heijde
Jo11: Arjen Atsma
Jo13: Douwe Wieling
Mo13: Nynke Wieling en Mirte de Vries
Jo15: Mark Ynema
Mo17: Iris Elzinga, Hester Koster, Inger Kiestra en Lena de Groot.
jo7 jo9 jo10 jo11 jo13 jo15 mo13 mo17