komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VLISSINGEN – Youssef Ben Sellam (20) trekt na vier seizoenen, waarvan de laatste twee als basisklant, de deur bij Groene Ster Vlissingen achter zich dicht. Later deze week wordt bekend waar de jonge doelman zijn loopbaan gaat vervolgen. Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

HOEK – In de voorbereiding op het nieuwe seizoen speelt Hoek deze zomer opnieuw oefenwedstrijden tegen louter Belgische ploegen. Trainer Lieven Gevaert en zijn staf hebben het programma voor de aanloop naar een nieuwe voetbaljaargang in de derde divisie inmiddels zo goed als rond. De eerste oefenwedstrijd staat nu voor 1 juli gepland, het eerste […]

ENSCHEDE – De maand mei is normaal gesproken de tijd waarin de kampioenen bekend worden in het amateurvoetbal. Een prachtige periode vol spanning en sensatie. Maar door het coronavirus worden er al twee seizoenen geen kampioensfeestjes meer gevierd. Om het gevoel toch niet helemaal kwijt te raken, doken we het archief in. Bijna twee jaar […]

HARDENBERG – HHC Hardenberg bouwt verder aan haar staf met de nodige wijzigingen. De vereniging heeft het contract met fysiotherapeut Siebren Tuin verlengd en contracteert met Anouk van der Veen – De Vries uit Coevorden een ervaren verzorgster/sporttherapeut voor onder andere het Onder 23-team. Ook is er een primeur voor HHC Hardenberg. De club trekt […]

BEST – Hij was er al bij toen Klaas Wels nog hoofdtrainer was op sportpark De Leemkuilen, maar na zestien jaar en 401 officiële wedstrijden houdt Xander Scheepens het voor gezien bij het vaandelteam van Best Vooruit. ,,Als je ouder wordt ga je anders voetballen.” Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

Print dit bericht Print dit bericht

24-02-2021: v.v. Beetgum en Pieter van Althuis verlengen

Goed nieuws voor Beetgum 2.

Nadat hoofdtrainer Tiede Dijkstra in december aangaf bij de v.v. Beetgum te blijven is Pieter van Althuis ook weer trainer van Beetgum 2 voor het seizoen 2021-2022.

Ondanks het gering aantal gespeelde wedstrijden in het lopende seizoen kijken alle partijen positief naar de huidige samenwerking. Het bestuur heeft hierop, in overleg met de spelersgroep en staf, de intentie uitgesproken om te verlengen met trainer Pieter van Althuis.

Pieter van Althuis is klaar voor het seizoen 2021-2022

Pieter van Althuis is klaar voor het seizoen 2021-2022

v.v. Beetgum ziet in Pieter de juiste trainer om de jeugdige selectie verder te brengen en is zeer tevreden over zijn manier van werken en enthousiasme. Zijn visie en denkwijze over voetbal bij deze groep komt overeen met die van de club.

Verder is de goede samenwerking met de hoofdtrainer ook van enorm belang voor het door ontwikkelen van deze talentvolle groep. Wij hopen dan ook dat een aantal spelers in de toekomst de overstap kan maken naar de 1ste  selectie.

Wij als bestuur wensen de 2de selectie, staf en Pieter dit seizoen nog veel succes. We hopen dat er nog een aantal wedstrijden worden gespeeld.

Verder kijken we uit naar seizoen 2021-2022, waar we dan weer veel verwachten van dit 2e elftal van de v.v. Beetgum.

Zou het dan weer een “gewoon” seizoen worden….?

Bestuur v.v. Beetgum