bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

HOEK – Na acht maanden stonden de spelers van Hoek weer samen op het veld. Veel is bij het oude gebleven, maar de randvoorwaarden voor selectie en staf zijn wel verbeterd. Vanaf nu worden de voetballers tijdens trainingen en wedstrijden gemonitord door GPS-trackers. Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Zaterdag 19 juniVEV’67 – Pelikaan S, 14.30 uurExcelsior ‘31 – Spvvg Vreden, 14.30 uur Zaterdag 26 juniSC Rouveen – Beloften HZVV, 14.30 uurSC Twijzel – Oldeholtpade, 17:00 uurPKC’83 – Pelikaan S, 14.00 uur Zaterdag 3 juliPKC’83 – Bedum, 14.00 uur Zondag 4 juliRoda 46 – Kampong 2, […]

REGIO – Op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd en snel een tegenstander vinden? Stuur een bericht naar redactie@tweenul.nl, voorzien van clubnaam, aanvangstijdstip en contactgegevens. Vermeld daarbij ook of het gaat om een uit- of thuiswedstrijd en welk niveau de voorkeur heeft. De oproepkalender wordt dagelijks bijgewerkt. Zondag 13 juni Zwarte Pijl. Contact: 0649394957 VFB […]

HOOGEZAND – Burgemeester Adriaan Hoogendoorn van de gemeente Midden Groningen, wist onlangs te scoren bij de opening van de Pannakooi voor de jeugd van voetbalvereniging Hoogezand.

HOOGEZAND – Albert Heijn (AH) is sponsor van het Oranjefestival bij VV Hoogezand.

Print dit bericht Print dit bericht

05-05-2021: Reint Kugel nieuwe trainer/coach Vrouwen 1 v.v. Beetgum

Voor het seizoen 2021–2022 heeft v.v. Beetgum Vrouwen 1 een nieuwe trainer/coach in de persoon van Reint Kugel.

Reint Kugel is 28 jaar en komt uit Leeuwarden. Reint is opgegroeid in de provincie Groningen. Heeft zelf gevoetbald bij Middelstum en is hier ook jaren als trainer actief geweest. Nadat hij een aantal jaren jeugdtrainer is geweest kwam hij een beetje bij toeval in aanraking als trainer met het vrouwenvoetbal. Dit heeft hij daar een aantal seizoenen gedaan.

Door zijn vriendin heeft hij de provincie Groningen achter zich gelaten en naar Leeuwarden vertrokken.

Reint is nu werkzaam bij Probo te Dokkum, ook wou hij graag het trainerschap weer op pakken. Dit heeft hij een aantal jaren niet kunnen doen i.v.m. met een knieblessure. Deze blessure is inmiddels weer verholpen en hij is zelf nu ook weer actief als voetballer bij L.V.V Friesland en inmiddels daar ook actief als bestuurslid. Hier uit kunnen we wel opmaken dat hij erg gek op voetbal is.

Wij zijn dan ook erg verheugd dat Reint voor onze vereniging heeft gekozen. Na diverse gesprekken met de seniorencommissie en speelsters afvaardiging van de vrouwenselectie zien we in Reint de ideale opvolger van Samir Tawafra. Afgelopen donderdag heeft Reint in aanwezigheid van de seniorencommissie en een deel van het team zijn contract voor seizoen 2021–2022, met een optie voor nog een seizoen, getekend.

Reint Kugel: nieuwe trainer v.v. Beetgum vrouwen 1 seizoen 2021-2022

Reint Kugel: nieuwe trainer v.v. Beetgum vrouwen 1 seizoen 2021-2022

Wij als bestuur zijn zeer content met deze aanstelling. Wij wensen Reint en de vrouwenselectie veel succes en een mooi seizoen toe.

Zoals al aangegeven nemen we na 3 seizoenen afscheid van Samir Tawafra. We gaan ook zeker nog stil staan bij het vertrek van Samir bij de vrouwen. Samir heeft na een kampioenschap in seizoen 2018 – 2019, ook een jaar in de 3e klasse mogen acteren, super voor de v.v. Beetgum. Daarna vreemde seizoenen door de Corona. Samir mag nu weer in de 3e klasse aantreden maar dan bij onze buurvereniging SC Berlikum. Wij wensen Samir veel succes toe bij SC Berlikum vrouwen.

Bestuur v.v. Beetgum.