bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

SCHOONEBEEK – SVV’04, uitkomend in de 3e klasse op zondag is op zoek naar een verzorger voor de selecties van het 1e en 2e elftal.  We zoeken een verzorger die naast de selectie elftallen ook de andere senioren- en jeugdelftallen kan voorzien van advies en indien nodig behandeling. Binnen de vereniging is er goed contact met de […]

VEENENDAAL – GVVV beleeft nog weinig plezier aan de voorbereiding. Na de 4-2 nederlaag van zaterdag tegen Sportlust’46 verloor de Veenendaalse tweededivisionist dinsdagavond in eigen huis ook zijn tweede oefenwedstrijd. USV Hercules was met 1-3 te sterk. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Zaterdag 31 juliExcelsior‘31-Jong PEC Zwolle, 14.30 uurStaphorst – Harkemase Boys, 14.30 uurIJsselmeervogels – DVS’33 Ermelo, 15.00 uur UNA – De Treffers, 12.00 uurScherpenzeel – HZVV, 14.00 uur Dinsdag 3 augustusStaphorst – Hoogeveen, 20.00 uurDVS’33 Ermelo – DOVO, 20.00 uurTEC- GVVV, 20.00 uurONS Sneek – VVI, 19.30 uurHHC Hardenberg […]

REGIO – Hercules heeft het oefenduel in de regio tegen GVVV gewonnen. De Utrechtse derde divisionist was in Veenendaal met 1-3 te sterk voor de tweede divisionist. Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Utrecht.

REGIO – Op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd en snel een tegenstander vinden? Stuur een bericht naar redactie@tweenul.nl, voorzien van clubnaam, aanvangstijdstip en contactgegevens. Vermeld daarbij ook of het gaat om een uit- of thuiswedstrijd en welk niveau de voorkeur heeft. De oproepkalender wordt dagelijks bijgewerkt. Zaterdag 31 juliVV Groningen 2. Niveau: reserve 1e/2e […]

Print dit bericht Print dit bericht

20-06-2021: Bijzonder afscheid

Na drie leuke jaren bij de dames, heren en meiden van Bitgum komt er helaas een einde aan en onze wegen gaan scheiden. Er waren hoogte en diepte punten. Maar gelukkig waren er meer hoogte punten, zoals het kampioenschap in 2019 met de dames!

Tijdens de laatste training van de dames werd ik verrast met spontane actie van de dames. “Samir, doe je shirt maar uit” zei Rijanke, de leidster. Gelukkig had ik er een hemd onderaan. De training van de dames van CVO en  Bitgum werd op stil gezet. Ik moest het witte shirt aan doen en  de dames gingen op mijn nieuwe shirt schrijven, terwijl ik het aan had. Dat gaf me een heel leuk gevoel. Gelukkig kon ik de training weer in de goede banen brengen met behulp van Herman, Richard en onder toezicht van Reint, die een kijkje kwam nemen.

samir 5


samir 2

Na de training zaten we met elkaar wat te drinken. Ik kreeg bloemen van dames CVO, dat vond ik heel leuk en ik had er niet op gerekend. De dames van Bitgum bleven zeker niet achter en kwamen met hun bloemen, speciaal bier, komkommer en kaas. Dat vindt Samir wel lekker zeiden ze. Dus de trainers dachten: “we geven ook wat aan de dames om de sfeer leuk te houden.” Gelukkig hebben we onze Klaske die altijd bereid is om te helpen. Dus tsjakka, drie krat bier op de tafel voor iedereen die bij het team hoort. Het was een leuk afscheid met mooie sfeer en leuke ontmoeting met de nieuwe trainer.

samir 6a

samir 7a

We hebben leuke avond van gemaakt, die wordt niet vergeten. Rijanke, Emma, Herman, Richard en oud-leidster (Marinthe & Corrina) bedankt voor jullie goede samenwerking en hulp en ik wens jullie veel succes verder. Reint veel succes met deze leuke dames groep en de gezellige club. Tot kijk allemaal langs de velden en we zien elkaar op 28 augustus tijdens de oefenwedstrijd tegen BJM (Berlikum, Sint Jacobiparochie en Minnertsga).

Groeten Samir Tawafra