bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

HOEK – Na acht maanden stonden de spelers van Hoek weer samen op het veld. Veel is bij het oude gebleven, maar de randvoorwaarden voor selectie en staf zijn wel verbeterd. Vanaf nu worden de voetballers tijdens trainingen en wedstrijden gemonitord door GPS-trackers. Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Zaterdag 19 juniVEV’67 – Pelikaan S, 14.30 uurExcelsior ‘31 – Spvvg Vreden, 14.30 uur Zaterdag 26 juniSC Rouveen – Beloften HZVV, 14.30 uurSC Twijzel – Oldeholtpade, 17:00 uurPKC’83 – Pelikaan S, 14.00 uur Zaterdag 3 juliPKC’83 – Bedum, 14.00 uur Zondag 4 juliRoda 46 – Kampong 2, […]

REGIO – Op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd en snel een tegenstander vinden? Stuur een bericht naar redactie@tweenul.nl, voorzien van clubnaam, aanvangstijdstip en contactgegevens. Vermeld daarbij ook of het gaat om een uit- of thuiswedstrijd en welk niveau de voorkeur heeft. De oproepkalender wordt dagelijks bijgewerkt. Zondag 13 juni Zwarte Pijl. Contact: 0649394957 VFB […]

HOOGEZAND – Burgemeester Adriaan Hoogendoorn van de gemeente Midden Groningen, wist onlangs te scoren bij de opening van de Pannakooi voor de jeugd van voetbalvereniging Hoogezand.

HOOGEZAND – Albert Heijn (AH) is sponsor van het Oranjefestival bij VV Hoogezand.

Print dit bericht Print dit bericht

23-12-2010: Zaaltoernooi in Marum voor v.v. Beetgum DA1

Diamanttoernooi dames vv Beetgum

Dinsdagavond 21 december vertrok het zaalvoetbalteam van de dames van vv Beetgum naar Marum (Groningen) om aan het noordelijke Diamanttoernooi deel te nemen.
Francien, Marinthe, Shanna, Nadine, Femke Reitsma en Tjeerd Jan vertrokken om 17.30 uur vanuit Beetgum.
Jeanine, Jan en supporter Amber vanaf de MCDonald’s in Goutum en Mariska vanaf de kazerne.

Wij waren allemaal op tijd in Marum mede dankzij de intuïtie van Francien reden wij (bijna) rechtstreeks naar de sporthal.

Na de voorbereiding en het doornemen van de spelregels was het zover de eerste wedstrijd met als tegenstander VIOD (Driesum) een goed spelend team wat de bal snel rond liet gaan.
De 1-0 achterstand werd binnen een minuut door een schitterende goal van Nadine vanuit de hoek rechts bij de corner met een strak schot in 1-1 gelijkgetrokken.
Door goed druk te zetten en met de tegenstander mee te gaan was het voor VIOD moeilijk om in de wedstrijd te komen.

Een snelle uitbraak van VIOD zorgde voor de 2-1 eindstand.
Ofschoon verlies, een goed gespeelde wedstrijd met positieve opmerkingen voor ons team en vooral over het vastzetten van de tegenstanders van de toeschouwers aan de kant.

De tweede wedstrijd tegen CSVH (Hoogkerk) een gelijk opgaande wedstrijd waarin wij meegingen in het lage tempo van de tegenstander.
Door niet goed te lopen en de ruimte achter de verdedigers te weinig te benutten kregen wij weinig kansen.
Door een communicatiefout kwam CSVH onverdiend op 0-1 en hadden wij allemaal het gevoel dat er veel meer in gezeten had.
Maar ja, dat is het spelletje voetbal en daarvan moeten wij leren.
En dat wisten wij zelf ook.

Voor de derde wedstrijd was de afspraak vanaf de eerste seconde erboven op!
Tegenstander NWVV/Titan (Nieuw Weerdinge) spelend in Willem 2 shirts werd vanaf het begin vastgezet.
Wat eerder moeilijk was, lukt nu allemaal.
Mariska als keeper gooide de spitsen Janine en Marinthe loepzuiver aan, de middenvelders Nadine, Femke maakten echt kilometers tijdens het omschakelen en de verdedigers Shanna en Francien voetbalden vanuit hun positie en schoven goed in. Wat verder opviel was het positieve coachen van onze speelsters onderling.
Voor Jan en mij heerlijk om te zien en genieten voor de toeschouwers aan de kant.

Eindstand 4-0 door schitterende goals van Marinthe en Jeanine.
Dat Jeanine na afloop verklaarde nog nooit in haar leven zoveel gezweet te hebben vat ik maar op als een compliment voor het zaalvoetbalteam.
Terecht gaat VIOD door naar de finaleavond.
Voor ons een ervaring rijker om snel te moeten handelen tegen ploegen die veel in de zaal trainen en het bewijs dat wij als team nog steeds aan het groeien zijn.
Namens ons allemaal, Jan bedankt voor de assistentie deze avond.
De fotokeuze is van Marinthe en Amber Postma is de fotografe.

De dames van vv Beetgum wensen u fijne feestdagen en een gezond en sportief 2011!

Tjeerd Jan