bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

27-03-2011: Huis aan huis actie v.v. Beetgum

Dit jaar organiseert de v.v. Beetgum een huis aan huis actie ter ondersteuning van het jeugdvoetbal.
De voorgaande jaren kon onze voetbalvereniging meedoen met de POEISZ sponsoractie, maar aangezien we daar dit jaar geen deel aan mogen nemen.
Komen we met de huis aan huis actie om geld binnen te halen voor onze jeugdafdeling.Op vrijdag 1 april gaan onze E en D categorie de straat op om artikelen te verkopen.
Dus ook u kunt tussen 17.30 uur en 19.00 uur een jeugdlid aan de deur verwachten.

Zoals al eerder genoemd komt de opbrengst geheel ten goede aan de Jeugdafdeling van de v.v. Beetgum.
Daarmee kunt u de v.v. Beetgum steunen.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Jeugdcommissie v.v. Beetgum