bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

18-04-2011: Ook het grote Oranje komt scouten bij v.v Beetgum

Afgelopen week kreeg de v.v. Beetgum het bericht binnen dat D3M speelster Jante van der Weerd doorgedrongen is tot de selectie van het Nederlands Elftal! (regio Sneek)
Lees hieronder Jante’s verslag over de afgelopen weken:Hallo,

Ik ben Jante van der Weerd en ik heb 4 keer met de KNVB mee getraind.
Er waren allemaal meisjes van 1999. We deden allemaal leuke oefeningen.
Na 4 keer hebben getraind vielen er een paar meisjes af. Op 8 april had ik een selectie wedstrijd. We gingen allemaal in een tenue. Het was heel erg leuk.
12 April kreeg ik een brief van de KNVB, in deze brief stond dat ik was geselecteerd voor regio Sneek. Vrijdag 15 april had ik weer een wedstrijd (daar zijn de foto’s van). Meisjes onder de twaalf regio Sneek tegen regio Leeuwarden. De komende weken heb ik een aantal trainingen en wedstrijden. Daarna wordt er weer geselecteerd.

Groetjes,
Jante

Wij als v.v. Beetgum willen Jante feliciteren met deze prachtige uitdaging! En natuurlijk veel succes wensen!