komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VELDHOVEN – Jelle Born van UNA vertrekt naar Amerika. De 21-jarige verdediger gaat daar studeren en voetballen bij Lubbock Christian University in Texas. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Alex Rekondie (29) maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van eersteklasser Brabantia. Hij is een aanvaller met de nodige hoofdklasse-ervaring. Afgelopen seizoen kwam Rekondie uit voor vierdeklasser SSW uit Dordrecht, waar hij speler-trainer was. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

ZEVENAAR – Vijfdeklasser SDZZ uit Zevenaar heeft nog maar een van de drie aangestelde trainers.  Jeroen Jordens en Ronald van Ark hebben hun taken per direct neergelegd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

LEEUWARDEN – LVV Friesland zoekt voor het seizoen 2021-2022 een assistent trainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal speelt in de 3e klasse op zondag. Er wordt getraind op de dinsdag- en vrijdagavond. De assistent-trainer ondersteunt de hoofdtrainer. Profielschets De assistent-trainer is ambitieus en communiceert open naar spelers begeleiding en overige betrokkenen;Is goed in […]

REGIO – Het ziet er naar uit dat over een paar maanden ook de senioren weer los kunnen. Goed nieuws natuurlijk, en direct ook aanleiding om alvast even vooruit te blikken. Zet daarom meteen maar even in uw agenda: op zaterdag 21 augustus 2021 staat het S&A Timmer- en Metselwerken-toernooi op het programma! Het toernooi […]

Print dit bericht Print dit bericht

24-04-2011: RB Soccercamps organiseert voetbalkamp in Berlikum

De voetballende jeugd uit de regio hoeft in de zomervakantie niet stil te zitten. In de week van 22 augustus t/m 26 augustus wordt er op de velden van sc Berlikum een uniek voetbalkamp georganiseerd door RB Soccercamps. Het voetbalkamp is gericht op jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot en met 14 jaar die naast de ontwikkeling bij hun eigen club zich individueel willen verbeteren in hun voetbalvaardigheden.Voor de kinderen is het een leuke, leerzame maar ook een intensieve week. Iedere dag wordt er van 9.00 tot 16.30 uur getraind. Het programma bestaat uit trainingen met vele wedstrijdvormen, 2 tegen 2 beachsoccer en 4 tegen 4. Daarnaast wordt er een penaltybokaal, een ‘King of the Camp’ contest gehouden en zijn er op de vrijdag finales. Alle deelnemers krijgen een beoordelingsformulier en trainingsadvies mee. Iedere middag wordt er gezamenlijk geluncht en aan het einde van de dag kunnen de kinderen weer naar huis om voldoende nachtrust te krijgen voor de volgende intensieve voetbaldag. Naast een zeer gevarieerd en leerzaam programma krijgt iedere deelnemer bij aanvang van het voetbalkamp een eigen bal, bidon en een prachtig tenue.
De kosten voor deelname aan een voetbalkamp bedragen €150,00 per deelnemer.(Tweede kind uit een gezin €125,00. Max. 130 deelnemers, vol=vol.
Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht op: www.rbsoccercamps.nl