bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

HOEK – Na acht maanden stonden de spelers van Hoek weer samen op het veld. Veel is bij het oude gebleven, maar de randvoorwaarden voor selectie en staf zijn wel verbeterd. Vanaf nu worden de voetballers tijdens trainingen en wedstrijden gemonitord door GPS-trackers. Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Zaterdag 19 juniVEV’67 – Pelikaan S, 14.30 uurExcelsior ‘31 – Spvvg Vreden, 14.30 uur Zaterdag 26 juniSC Rouveen – Beloften HZVV, 14.30 uurSC Twijzel – Oldeholtpade, 17:00 uurPKC’83 – Pelikaan S, 14.00 uur Zaterdag 3 juliPKC’83 – Bedum, 14.00 uur Zondag 4 juliRoda 46 – Kampong 2, […]

REGIO – Op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd en snel een tegenstander vinden? Stuur een bericht naar redactie@tweenul.nl, voorzien van clubnaam, aanvangstijdstip en contactgegevens. Vermeld daarbij ook of het gaat om een uit- of thuiswedstrijd en welk niveau de voorkeur heeft. De oproepkalender wordt dagelijks bijgewerkt. Zondag 13 juni Zwarte Pijl. Contact: 0649394957 VFB […]

HOOGEZAND – Burgemeester Adriaan Hoogendoorn van de gemeente Midden Groningen, wist onlangs te scoren bij de opening van de Pannakooi voor de jeugd van voetbalvereniging Hoogezand.

HOOGEZAND – Albert Heijn (AH) is sponsor van het Oranjefestival bij VV Hoogezand.

Print dit bericht Print dit bericht

06-04-2008: Zwaarbevochten punt voor Beetgum F1

Wedstrijdverslag Be Quick Dokkum F2 – Beetgum F1

Wij spelen vandaag onze vierde wedstrijd. Het is de vraag of wij onze ongeslagen status kunnen vasthouden. Het zal een moeilijke wedstrijd worden, want Be Quick heeft ook nog geen wedstrijd verloren. In de eerste helft krijgen wij een aantal kansen, maar helaas wisten wij niet te scoren. Na ongeveer 12 minuten weten wij toch een doelpunt te maken. Walter is de doelpunten maker. Be Quick komt soms gevaarlijk dicht bij ons doel, maar Jan Ytse weet de nul te houden. Wij gaan de rust in met een 1 tegen 0 voorsprong. Ik (Johnny) hoorde een speler van Be Quick tegen zijn moeder zeggen, wij staan 1 nul achter maar wij hebben wel vaker gewonnen met 2 tegen 1. Het is duidelijk. Be Quick zal zich niet uit het veld laten slaan. De tweede helft beginnen wij weer met vol goede moet. Wij weten echter geen doelpunt te maken. Be Quick komt dicht bij ons doel en weet hier een corner uit te slepen. Na een goede voorzet scoort Be Quick. Hierna weten wij nog een aantal kansen te creëren, maar het doelpunt blijft achterwege. De eindstand is daarom 1 tegen 1. Tijdens de wandeling naar de boxen werd ik een aantal keren gevraagd of wij nog eerste staan. Ik heb gezegd dat het niet belangrijk is, maar het goede voetballen wat jullie hebben laten zien is belangrijk. Wij gaan nu volgende week tegen Wykels Hallum onze voetbalkunsten opnieuw laten zien.