bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

09-03-2008: Beetgum F1 naar Wyckels Hallum F1

Wedstrijdverslag van Wyckels Hallum F1 tegen Beetgum F1

De eerste wedstrijd voor ons na de winterstop. Vorig jaar hadden wij ook al twee keer gespeeld tegen Wyckels Hallum. De eerste keer verloren wij met 6 tegen 1 en de tweede keer speelden wij gelijk. Het was 4 tegen 4. Het zou dus een moeilijke wedstrijd worden. Wyckels Hallum is een gelijkwaardige tegenstander. Voor aanvang van de wedstrijd hebben wij de opstelling goed doorgenomen. Iedereen weet waar hij/zij moet staan. Na het eerste fluitsignaal blijkt al dat niet iedereen meer weet welke positie hij/zij nu heeft. De leider kan roepen wat hij wil, maar de spelers horen hem niet. Na wat kansen van Wyckels Hallum kan Beetgum het eerste doelpunt maken. Yannick scoort vanaf een behoorlijke afstand zijn eerste doelpunt. Hierna probeert Wyckels Hallum ook een doelpunt te maken, maar Menno houdt alle ballen goed tegen. In de tweede helft komt Walter op doel. Hij krijgt ook te maken met harde knallen op het doel. Walter weet ook nog alle ballen te pakken. Hierna krijgt Beetgum weer wat meer macht over de wedstrijd. Menno weet nu een doelpunt te maken. Na de twee tegen nul wordt de druk van Wyckels Hallum steeds groter. Zij kunnen onze doelman Walter maar niet passeren. Na een aantal goede combinaties weten wij wel weer een doelpunt te scoren. Yannick maakt zijn tweede doelpunt. Het laatste doelpunt is voor Wyckels Hallum. Een hard schot op ons doel kon door Walter niet meer gestopt worden. Dit was tevens de laatste actie want de scheidsrechter fluit nu af voor het einde. Eindstand dus 1 tegen 3. Allemaal bedankt voor jullie geweldige inzet. Daphne, Jante, Jan Ytse, Djurre Pieter, Walter, Menno, Yannick en Jelmer tot de volgende week.