bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

HOEK – Na acht maanden stonden de spelers van Hoek weer samen op het veld. Veel is bij het oude gebleven, maar de randvoorwaarden voor selectie en staf zijn wel verbeterd. Vanaf nu worden de voetballers tijdens trainingen en wedstrijden gemonitord door GPS-trackers. Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Zaterdag 19 juniVEV’67 – Pelikaan S, 14.30 uurExcelsior ‘31 – Spvvg Vreden, 14.30 uur Zaterdag 26 juniSC Rouveen – Beloften HZVV, 14.30 uurSC Twijzel – Oldeholtpade, 17:00 uurPKC’83 – Pelikaan S, 14.00 uur Zaterdag 3 juliPKC’83 – Bedum, 14.00 uur Zondag 4 juliRoda 46 – Kampong 2, […]

REGIO – Op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd en snel een tegenstander vinden? Stuur een bericht naar redactie@tweenul.nl, voorzien van clubnaam, aanvangstijdstip en contactgegevens. Vermeld daarbij ook of het gaat om een uit- of thuiswedstrijd en welk niveau de voorkeur heeft. De oproepkalender wordt dagelijks bijgewerkt. Zondag 13 juni Zwarte Pijl. Contact: 0649394957 VFB […]

HOOGEZAND – Burgemeester Adriaan Hoogendoorn van de gemeente Midden Groningen, wist onlangs te scoren bij de opening van de Pannakooi voor de jeugd van voetbalvereniging Hoogezand.

HOOGEZAND – Albert Heijn (AH) is sponsor van het Oranjefestival bij VV Hoogezand.

Print dit bericht Print dit bericht

28-04-2008: Prachtige wedstrijd van v.v. Beetgum F1

Wedstrijdverslag van Beetgum F1 tegen Be Quick Dokkum F2

Het zal vandaag een moeilijke wedstrijd worden. Be Quick Dokkum staat eerste. Iedereen heeft de afgelopen weken goed getraind. Onder leiding van Gerrit Feenstra en Rutger Reitsma heeft iedereen tijdens de training geleerd dat je met overspelen verder komt dan met individuele acties. Gelukkig voor de leider liet iedereen het geleerde ook zien tijdens de wedstrijd. Het publiek zag je genieten van de wedstrijd. De inzet van iedereen was geweldig. De coach schreeuwt zich soms de longen uit zijn lijf om iedereen weer op de juiste positie te krijgen. Gelukkig staan wij met de rust voor met 2 tegen 0. Na de pauze maakt Be Quick Dokkum snel een doelpunt. Het is dus weer alle hens aan dek. Na de eerste schrik reactie weten wij toch weer goed terug te komen. Wij maken nu ons 3e doelpunt. Nog voor het einde weten wij nog een keer te scoren. De eindstand is 4 tegen 1. De doelpunten zijn gemaakt door Walter en Yannick. Een geweldige wedstrijd met een mooi resultaat. Iedereen kan trots op jullie (Daphne, Jante, Jan Ytse, Menno, Walter, Djurre Pieter, Yannick en Jelmer) zijn. Helaas kon Jan Ytse niet aanwezig zijn bij de wedstrijd. Hij had een blessure aan zijn hand. Wij hopen dat hij snel weer kan voetballen. Aanstaande zaterdag moeten wij uit tegen TTBC. Wij vertrekken om 7:45 en we moeten om 9.00 uur voetballen. Tot zaterdag allemaal.