komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VELDHOVEN – Jelle Born van UNA vertrekt naar Amerika. De 21-jarige verdediger gaat daar studeren en voetballen bij Lubbock Christian University in Texas. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Alex Rekondie (29) maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van eersteklasser Brabantia. Hij is een aanvaller met de nodige hoofdklasse-ervaring. Afgelopen seizoen kwam Rekondie uit voor vierdeklasser SSW uit Dordrecht, waar hij speler-trainer was. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

ZEVENAAR – Vijfdeklasser SDZZ uit Zevenaar heeft nog maar een van de drie aangestelde trainers.  Jeroen Jordens en Ronald van Ark hebben hun taken per direct neergelegd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

LEEUWARDEN – LVV Friesland zoekt voor het seizoen 2021-2022 een assistent trainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal speelt in de 3e klasse op zondag. Er wordt getraind op de dinsdag- en vrijdagavond. De assistent-trainer ondersteunt de hoofdtrainer. Profielschets De assistent-trainer is ambitieus en communiceert open naar spelers begeleiding en overige betrokkenen;Is goed in […]

REGIO – Het ziet er naar uit dat over een paar maanden ook de senioren weer los kunnen. Goed nieuws natuurlijk, en direct ook aanleiding om alvast even vooruit te blikken. Zet daarom meteen maar even in uw agenda: op zaterdag 21 augustus 2021 staat het S&A Timmer- en Metselwerken-toernooi op het programma! Het toernooi […]

Print dit bericht Print dit bericht

29-03-2008: Beetgum F1 wint de derde wedstrijd op rij

Wedstrijdverslag Beetgum F1 – Blauw Wit’34 F5

Na een regenachtige avond en morgen waren sommige spelers ervan overtuigd dat het voetballen niet door zou gaan. Gelukkig werd het in de morgen droog en konden wij toch gaan voetballen. Om 8.00 uur vertrekken wij richting Leeuwarden. Wij moeten om 9.00 uur voetballen tegen Blauw Wit. Na de aftrap begint Blauw Wit met de wind mee te voetballen. Er staat erg veel wind en hierdoor is het moeilijk voetballen. Wij krijgen wel een aantal kansen, maar tot de rust blijft het 0 tegen 0. Na rust hebben wij wind mee. Dit is wel een voordeel. Na ongeveer 5 minuten maakt Walter zijn eerste doelpunt. Een paar minuten later maakt hij zijn tweede doelpunt. Het gaat op een gegeven moment zo makkelijk dat er niemand meer op de helft van Beetgum staat. Onze laatste man gaat ook helemaal mee naar voren. Dit veroorzaakt soms wel stress bij de leider maar wij weten toch nog de 0 te houden. Na ongeveer 13 minuten maakt Yannick een doelpunt. Niet veel later scoort Menno. Wij denken allemaal nu is het gedaan met Blauw Wit. Niets is minder waar. Blauw Wit komt met een tegen aanval en zij weten ook te scoren. Dit zal tevens de eindstand zijn. Dus 1 tegen 4. Weer een knappe prestatie van alle spelers.