komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VELDHOVEN – Jelle Born van UNA vertrekt naar Amerika. De 21-jarige verdediger gaat daar studeren en voetballen bij Lubbock Christian University in Texas. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Alex Rekondie (29) maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van eersteklasser Brabantia. Hij is een aanvaller met de nodige hoofdklasse-ervaring. Afgelopen seizoen kwam Rekondie uit voor vierdeklasser SSW uit Dordrecht, waar hij speler-trainer was. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

ZEVENAAR – Vijfdeklasser SDZZ uit Zevenaar heeft nog maar een van de drie aangestelde trainers.  Jeroen Jordens en Ronald van Ark hebben hun taken per direct neergelegd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

LEEUWARDEN – LVV Friesland zoekt voor het seizoen 2021-2022 een assistent trainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal speelt in de 3e klasse op zondag. Er wordt getraind op de dinsdag- en vrijdagavond. De assistent-trainer ondersteunt de hoofdtrainer. Profielschets De assistent-trainer is ambitieus en communiceert open naar spelers begeleiding en overige betrokkenen;Is goed in […]

REGIO – Het ziet er naar uit dat over een paar maanden ook de senioren weer los kunnen. Goed nieuws natuurlijk, en direct ook aanleiding om alvast even vooruit te blikken. Zet daarom meteen maar even in uw agenda: op zaterdag 21 augustus 2021 staat het S&A Timmer- en Metselwerken-toernooi op het programma! Het toernooi […]

Print dit bericht Print dit bericht

23-09-2011: Verslag Beetgum E3M – Harkemase Boys

Op zaterdag 17 September stond voor de meisjes van de E3M de eerste wedstrijd op het programma. Om 10.00 thuis voetballen tegen Harkemase Boys. Nadat de tegenstander ietsje later arriveerde dan verwacht, kon er om kwart over 10 gevoetbald worden. We speelden met 8 tegen 8, en van beide partijen zou er later nog een 9e speler komen. Alice Hoogland mocht de aanvoerdersband dragen. Na een paar minuten spelen kwamen we op een 0-1 achterstand. Maar dit duurde niet lang. Nadat Anouk (die later kwam) gewisseld was met Jetty, werd al snel de 1-1 gescoord door onze spits Fransje, na een mooie actie met Alice. Na de aftrap voor de tegenpartij wist Hermine de bal te onderscheppen en deze naar voren te trappen richting Fransje. Fransje speelde de verdediging voorbij en wist zo de 2-1 op het scorebord te zetten. Ook van de andere kant kwamen een paar goede acties, maar de verdedigers Hiltje en Sita, maar vooral ook keepster Marije stonden goed te plaats, en konden het gelijkspel voorkomen. De bal wordt goed overgespeeld en komt zo weer terecht bij Fransje, die de voorsprong weet te vergroten naar 3-1. Jetty wordt gewisseld voor Sita, en Anouk neemt Sita haar plek over in de verdediging. De bal wordt mooi overgespeeld over het middenveld en komt met een steekpass bij Fransje, die de bal voorzet op Alice, en Alice scoort met haar knie de 4-1. Er word rustig doorgewisseld en iedereen is op elke positie inzetbaar. Maar vooral in deze wedstrijd hebben we een goede voorhoede. Fransje en Alice weten met één-tweetjes de verdediging voorbij te spelen en het is Alice die de 5e goal scoort. Maar dit is nog niet alles. Na een snelle aanval van de tegenpartij wordt er even gevreesd voor de 5-2, maar de bal gaat naast. Marije neemt een goede uittrap, en deze komt bij Jetty terecht. Jetty geeft een klein tikje tegen de bal waardoor deze van richting veranderd en bij Fransje terecht komt. En zoals we nu wel weten, Fransje kan de acties maken en scoren, wat ze dus ook doet: 6-1. Hiltje wil graag nog even in de spits voetballen en ruilt van positie met Alice. We krijgen nog een tegentreffer, maar dat vinden de meiden niet zo erg. Ze weten er zelfs nog 7-2 van te maken.

De meisjes hebben een goede eerste wedstrijd gevoetbald met een geweldige uitslag . Volgende wedstrijd is op zaterdag 24 september, om 9:00 thuis tegen MKV ’29 E6M.

Groetjes, Marinthe Dijkstra

(Als er iemand foto’s heeft van de wedstrijd, zie ik deze graag op mijn mail verschijnen (marinthedijkstra@hotmail.com).