bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

23-09-2011: Dames 1 start competitie met gelijkspel

Start competitie 2011/2012!

Zaterdag 17 september hadden we onze eerste competitiewedstrijd tegen MKV, maar ook onze eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Eindelijk weer een voetbalwedstrijd, zou de conditie nog wel op peil zijn? Iedereen was in ieder geval enthousiast en misschien een beetje gespannen. Het was ook de eerste wedstrijd voor onze nieuwkomer, Amanda en Jenny!

Het begin van de wedstrijd was goed, we creëerden kansen en speelden erg rustig. De eerste goal, was een mooie uitgespeelde goal van Jeanine. Na de eerste goal zakten we wat in, en werd het spel wat onrustig, ook werd MKV beter. Gelukkig stond Ida op de goal, met een aantal fantastische reddingen! Bij een corner tegen, ging het helaas mis, een vrijlopende speler van MKV wist te scoren. De stand was toen 1-1. Dit is de hele wedstrijd zo gebleven. We hebben nog erg veel kansen weten te creëren, maar hij mocht er helaas niet in. We zijn erg blij met Amanda en Jenny, ze hebben ontzettend goed gespeeld, maar dit geldt natuurlijk voor alle dames!

 

En nu maar hopen dat de spierpijn snel overgaat!!

(foto’s zijn te vinden op de damessite: http://beetgumdames1.webklik.nl/page/beetgumdames1)

Onze volgende wedstrijd spelen we op zaterdag 24 september om 13.00 uur uit tegen Haulerwijkse Boys. We hopen dat we dan 3 punten mee huiswaarts kunnen nemen!