bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

TweeNul maakt plaats voor robotjournalistiek
REGIO – Na ruim elf jaar stopt TweeNul vanaf vrijdag 27 augustus met het brengen van amateurvoetbalnieuws en maakt plaats voor robotjournalistiek. De redactie wil iedereen hartelijk danken voor de content die doorslaggevend is geweest voor het succes dat is opgebouwd. Het einde van TweeNul betekent niet dat de aandacht voor amateurvoetbal verdwijnt. Integendeel, want […]
Programma oefenwedstrijden zondag 29 augustus
REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Titan – SC Erica, 14:00 uur Old Forward – Uffelte, 14.00 uur BEW – Wapserveen, 14.00 uur Heiligerlee – ZNC, 14.00 uur SC Lions’66 – Oldeboorn, 14.00 uur Pekelder Boys – Alteveer, 14.00 uur Oerterp-Renado, 14.00 uur Schoonebeek – CEC, 14:00 uur Dwingeloo-Read Swart, 14.00 uur EHS’85 […]
Programma oefenwedstrijden zaterdag 28 augustus
REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. NEC Delfzijl – Stompwijk‘92, 14:30 uur Oldeholtpade – Steenwijker Boys  Damacota – Onstwedder Boys, 14.00 uur Corenos – HS’88, 14.30 uur Grijpskerk – Actief, 14.30 uur Bedum – SC Stadspark, 18.30 uur Donkerbroek – VC Trynwalden, 19.30 uur SC Kootstertille – Noordbergum, 14.30 uur VVS Oostwold – […]
Uitslagen oefenwedstrijden donderdag 26 augustus
REGIO – Mail uitslagen van oefenwedstrijden naar redactie@tweenul.nl.    
HOOGEZAND – HS’88 zoekt met spoed nog steeds een trainer/trainster voor het 2e Vrouwenteam. HS’88 Vr2 komt uit in de 4e klasse en heeft daar de laatste jaren goed meegedaan om de bovenste plaatsen. Als Trainer/Trainster van de Vr2 sta je in nauw contact met de Technische staf van de Vr1 (de Vr1 komt uit […]
Print dit bericht Print dit bericht

16-10-2011: v.v. Beetgum 1 beter, maar geen punten

Zaterdag 15 oktober was Tollebeek de tegenstander van v.v. Beetgum 1.

Voor de wedstrijd was Alle Sterk van Impuls Fysiotherapie aanwezig om met trainer, kader en spelers kennis te maken.

Onze dorpsgenoot Alle Sterk heeft zijn eigen fysiopraktijk gevestigd in St. Annaparochie.  Alle zal met zijn kennis het 1e team en de hele vereniging versterken. De v.v. Beetgum is verheugd over deze samenwerking en wij vertrouwen op een langdurige en vruchtbare relatie.

 

Na de aftrap van pupil van de week Tjarko Schaap was Beetgum in het begin de bovenliggende partij.

Door een scheidsrechterlijke dwaling kwam Tollebeek op een 0-1 voorsprong. Na een goed uitgespeelde counter kwam zelfs een 0-2 ruststand op het scorebord.

Na de rust kwam de formatie van hoofdcoach Fré Smidt sterk uit de startblokken. De snelheid van de ingevallen Willem Jan Dijkstra zorgde voor dreiging. De wedstrijdmentaliteit was uitstekend en vroeg in de 2de helft passeerde Daniel Dijkstra een aantal spelers van Tollebeek en schoot beheerst de 1-2 binnen.

De druk van Beetgum nam per minuut toe en via een aantal knappe combinaties kwamen er kansen. Jort Dijkstra scoorde de verdiende gelijkmaker met een strak schot in de hoek.

Het wachten was op de voorsprong en in de laatste 15 minuten was het Beetgum dat voor de volle winst ging. Daniel Dijkstra, Jort Dijkstra en Marten Johannes Bloem kwamen in goede scoringsposities. Helaas was het een paar minuten voor tijd Tollebeek dat onverdiend de 2-3 scoorde.

Achteraf overheerste de teleurstelling maar het vertoonde spel en de wedstrijdinstelling was goed. Dit geeft veel vertrouwen voor de toekomst.