bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Maak gebruik van het Prikbord op deze site. Clubs die tegenstanders, trainers, leiders, grensrechters of wat dies meer zij zoeken of bijvoorbeeld scheidsrechters die wedstrijden willen fluiten, alle berichten waarin iets wordt gezocht of gevraagd/aangeboden worden onder prikbord verzameld, zodat ze niet in de nieuwsstroom slechts korte tijd op de homepage staan. Wanneer […]

REGIO – Everton Pires Tavares voetbalt volgend seizoen voor eersteklasser RVVH uit Ridderkerk. Het was al bekend dat de middenvelder deze zomer bij Spakenburg zou vertrekken.Pires Tavares kwam eind 2019 naar Spakenburg van het Cypriotische Omonia Aaradippou. Daarvoor speelde hij onder meer voor Kozakken Boys. Ook Robin Zwartjens heeft een nieuwe club. De voormalig jeugdspeler […]

DARP – Opnieuw valt een regionale vijfdeklasser weg uit het zondagvoetbal. Na Willemsoord heeft ook DVSV uit Darp besloten om voor het aanstaande seizoen geen standaardteam in te schrijven. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

URK – Trainer Gert Jan Karsten van SV Urk heeft geen hoge verwachtingen van het Nederlands Elftal bij het Europees Kampioenschap voetbal. Karsten: “Ik vind ze heel slecht! Ik mis een paar spelers. Aanvallend voetbal zien we niet. Ze halen maximaal de kwartfinale. Verder kan echt niet.” Toch rekent Karsten er wel op dat Oranje […]

BLIJHAM – ASVB uit Blijham zoekt voor haar tweede elftal een trainer voor seizoen 2021/2022. Wij zijn een groeiende vereniging met  acht jeugdteams, vier (zondag) senioren elftallen, een dameselftal en een senioren 7-tal. Al onze trainingen en thuiswedstrijden zijn op ons mooie sportcomplex in Blijham. Bij onze selectie elftallen gaan enthousiasme, sportiviteit, voetbalplezier, ambitie en […]

Print dit bericht Print dit bericht

16-10-2011: v.v. Beetgum 1 beter, maar geen punten

Zaterdag 15 oktober was Tollebeek de tegenstander van v.v. Beetgum 1.

Voor de wedstrijd was Alle Sterk van Impuls Fysiotherapie aanwezig om met trainer, kader en spelers kennis te maken.

Onze dorpsgenoot Alle Sterk heeft zijn eigen fysiopraktijk gevestigd in St. Annaparochie.  Alle zal met zijn kennis het 1e team en de hele vereniging versterken. De v.v. Beetgum is verheugd over deze samenwerking en wij vertrouwen op een langdurige en vruchtbare relatie.

 

Na de aftrap van pupil van de week Tjarko Schaap was Beetgum in het begin de bovenliggende partij.

Door een scheidsrechterlijke dwaling kwam Tollebeek op een 0-1 voorsprong. Na een goed uitgespeelde counter kwam zelfs een 0-2 ruststand op het scorebord.

Na de rust kwam de formatie van hoofdcoach Fré Smidt sterk uit de startblokken. De snelheid van de ingevallen Willem Jan Dijkstra zorgde voor dreiging. De wedstrijdmentaliteit was uitstekend en vroeg in de 2de helft passeerde Daniel Dijkstra een aantal spelers van Tollebeek en schoot beheerst de 1-2 binnen.

De druk van Beetgum nam per minuut toe en via een aantal knappe combinaties kwamen er kansen. Jort Dijkstra scoorde de verdiende gelijkmaker met een strak schot in de hoek.

Het wachten was op de voorsprong en in de laatste 15 minuten was het Beetgum dat voor de volle winst ging. Daniel Dijkstra, Jort Dijkstra en Marten Johannes Bloem kwamen in goede scoringsposities. Helaas was het een paar minuten voor tijd Tollebeek dat onverdiend de 2-3 scoorde.

Achteraf overheerste de teleurstelling maar het vertoonde spel en de wedstrijdinstelling was goed. Dit geeft veel vertrouwen voor de toekomst.