bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Maak gebruik van het Prikbord op deze site. Clubs die tegenstanders, trainers, leiders, grensrechters of wat dies meer zij zoeken of bijvoorbeeld scheidsrechters die wedstrijden willen fluiten, alle berichten waarin iets wordt gezocht of gevraagd/aangeboden worden onder prikbord verzameld, zodat ze niet in de nieuwsstroom slechts korte tijd op de homepage staan. Wanneer […]

REGIO – Everton Pires Tavares voetbalt volgend seizoen voor eersteklasser RVVH uit Ridderkerk. Het was al bekend dat de middenvelder deze zomer bij Spakenburg zou vertrekken.Pires Tavares kwam eind 2019 naar Spakenburg van het Cypriotische Omonia Aaradippou. Daarvoor speelde hij onder meer voor Kozakken Boys. Ook Robin Zwartjens heeft een nieuwe club. De voormalig jeugdspeler […]

DARP – Opnieuw valt een regionale vijfdeklasser weg uit het zondagvoetbal. Na Willemsoord heeft ook DVSV uit Darp besloten om voor het aanstaande seizoen geen standaardteam in te schrijven. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

URK – Trainer Gert Jan Karsten van SV Urk heeft geen hoge verwachtingen van het Nederlands Elftal bij het Europees Kampioenschap voetbal. Karsten: “Ik vind ze heel slecht! Ik mis een paar spelers. Aanvallend voetbal zien we niet. Ze halen maximaal de kwartfinale. Verder kan echt niet.” Toch rekent Karsten er wel op dat Oranje […]

BLIJHAM – ASVB uit Blijham zoekt voor haar tweede elftal een trainer voor seizoen 2021/2022. Wij zijn een groeiende vereniging met  acht jeugdteams, vier (zondag) senioren elftallen, een dameselftal en een senioren 7-tal. Al onze trainingen en thuiswedstrijden zijn op ons mooie sportcomplex in Blijham. Bij onze selectie elftallen gaan enthousiasme, sportiviteit, voetbalplezier, ambitie en […]

Print dit bericht Print dit bericht

20-10-2011: Tjarko Schaap en Kirsten Sinnema (update: extra foto’s)

Update: nieuwe foto’s geplaatst van Kirsten Sinnema, zijn afkomstig van website v.v. Beetgum dames: http://beetgumdames1.webklik.nl/page/beetgumdames1 (op deze website zijn meer foto’s te zien)

Afgelopen zaterdag 15 oktober 2011 waren er twee pupillen van de week.

Dit initiatief van de jeugdcommissie is dit seizoen behalve bij v.v. Beetgum 1 ook bij het damesteam een vaste gewoonte bij thuiswedstrijden.

Vooraf loopt de pupil van de week vaak een beetje gespannen mee naar de kleedkamer en doet mee met de warming-up, met als hoogtepunt het verrichten van de aftrap. Hierna is er na afloop patat en drinken.

Gea Tromp was in het verleden de vaste begeleidster bij v.v. Beetgum 1, tijdelijk verzorgt Klaske Tho Bockholtt en bij de dames Ida van der Wal de begeleiding van de pupil van de week. Alle drie de dames hiervoor hartelijk dank, gezien de reacties is dit altijd een zeer geslaagd evenement.

De Roekepraetjes van Tineke Elzinga en Fransje Meijerink liggen nog bij de vakantievierende webmaster. Deze worden zo snel mogelijk geplaatst.

Kirsten Sinnema uit Engelum van v.v. Beetgum D3M was zaterdag 15 oktober 2011 pupil van de week bij de wedstrijd van v.v. Beetgum dames tegen Trynwalden.

Lees hier het Roekepraetsje van Kirsten:

Tjarko Schaap van v.v. Beetgum F1 was bij de wedstrijd v.v. Beetgum 1 tegen Tollebeek de pupil van de week.

Hieronder ook het Roekepraetsje van Tjarko met tevens nog een aantal foto’s genomen door Klaske Tho Bockholtt