bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

TweeNul maakt plaats voor robotjournalistiek
REGIO – Na ruim elf jaar stopt TweeNul vanaf vrijdag 27 augustus met het brengen van amateurvoetbalnieuws en maakt plaats voor robotjournalistiek. De redactie wil iedereen hartelijk danken voor de content die doorslaggevend is geweest voor het succes dat is opgebouwd. Het einde van TweeNul betekent niet dat de aandacht voor amateurvoetbal verdwijnt. Integendeel, want […]
Programma oefenwedstrijden zondag 29 augustus
REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Titan – SC Erica, 14:00 uur Old Forward – Uffelte, 14.00 uur BEW – Wapserveen, 14.00 uur Heiligerlee – ZNC, 14.00 uur SC Lions’66 – Oldeboorn, 14.00 uur Pekelder Boys – Alteveer, 14.00 uur Oerterp-Renado, 14.00 uur Schoonebeek – CEC, 14:00 uur Dwingeloo-Read Swart, 14.00 uur EHS’85 […]
Programma oefenwedstrijden zaterdag 28 augustus
REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. NEC Delfzijl – Stompwijk‘92, 14:30 uur Oldeholtpade – Steenwijker Boys  Damacota – Onstwedder Boys, 14.00 uur Corenos – HS’88, 14.30 uur Grijpskerk – Actief, 14.30 uur Bedum – SC Stadspark, 18.30 uur Donkerbroek – VC Trynwalden, 19.30 uur SC Kootstertille – Noordbergum, 14.30 uur VVS Oostwold – […]
Uitslagen oefenwedstrijden donderdag 26 augustus
REGIO – Mail uitslagen van oefenwedstrijden naar redactie@tweenul.nl.    
HOOGEZAND – HS’88 zoekt met spoed nog steeds een trainer/trainster voor het 2e Vrouwenteam. HS’88 Vr2 komt uit in de 4e klasse en heeft daar de laatste jaren goed meegedaan om de bovenste plaatsen. Als Trainer/Trainster van de Vr2 sta je in nauw contact met de Technische staf van de Vr1 (de Vr1 komt uit […]
Print dit bericht Print dit bericht

30-10-2011: v.v. Beetgum 1, loon naar werken levert 3 punten op!

Zaterdag 29 oktober 2011 stond de wedstrijd Rood Geel 1 tegen v.v. Beetgum 1 op het programma.

Aan inzet en wedstrijdmentaliteit had het niet gelegen, maar de laatste 2 wedstrijden werden met 1 doelpunt verschil verloren. De selectie van Fré Smidt was toe aan een positieve impuls.

Na het laatste fluitsignaal waren drie punten binnen en was de 2de overwinning dit seizoen een feit.

Na het opheffen van de zondagsafdeling heeft Rood Geel ambities en vorig seizoen was Rood Geel twee keer in de onderlinge duels tegen Beetgum de sterkste.

Ook nu was Rood Geel in de eerste helft de betere ploeg. Rood Geel kreeg meerdere kansen om te scoren. Mede door een curieus eigen doelpunt van Rood Geel was de ruststand echter 1-1, hierdoor bleef v.v. Beetgum geloven in een goed resultaat.

Na rust werden in de 55ste minuut  Marten de Vries en, de van een blessure terugkerende, Robin Bruinsma ingebracht.

De combinaties gingen beter lopen en v.v. Beetgum kreeg een veldoverwicht. In de 69ste minuut ontving een speler van Rood Geel een 2de gele kaart. In de 79 minuut raakte Jort Dijkstra de paal uit een vrije trap. Nog geen minuut later lanceerde Robin Bruinsma met een omhaal Willem-Jan Dijkstra en deze bracht met een prima actie de 1-2 voor Beetgum op het scorebord.

De laatste minuten was het nog billenknijpen en moest de betrouwbare keeper Jaap Montsma redding brengen. Onder toeziend oog van veel supporters uit Beetgum en oud-trainer Thomas Haan, haalde v.v. Beetgum 3 punten binnen.

Het kader van v.v. Beetgum had deze dag, in het kader van teambuilding, uitgekozen voor een gezellig teamuitje. Met 3 punten op zak zal dit zeker zijn geslaagd.

Volgende week zaterdag 5 november 2011 de thuiswedstrijd tegen TONEGO.