komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

ASSEN – Asser Boys zoekt per direct een enthousiaste trainer voor het eerste vrouwenelftal. Het eerste vrouwenelftal speelt in de tweede klasse. Er zijn bij Asser Boys 3 vrouwenteams.Zie http://www.asserboys.nl voor meer informatie. De nieuwe trainer voor de vrouwen: – Heeft ervaring in het trainen en begeleiden van vrouwen elftallen;– Kan vrouwen naar een hoger niveau brengen;– Traint de vrouwen 2x per […]

REGIO – De topper in de vierde Klasse E tussen Pesse en Hollandscheveld wordt op 21 oktober 2018 afgesloten met een opmerkelijk moment. Verdediger Paul Baldé van HODO probeert de bal te spelen, maar in plaats daarvan raakt hij zijn tegenstander Remmert Verbrugge. De schop gaat de boeken in als de karatetrap van Baldé. Lees […]

REGIO – Coronacrisis of niet: er vieren veel Friese sportclubs hun 75- of 100-jarig jubileum. In een serie zet de LC ze in het zonnetje. Deel 17: Rood Geel. Rood Geel is als zelfstandige vereniging al acht jaar geen onderdeel meer van de voetbalwereld, want in 2013 fuseerde de club met Leeuwarden tot SC Leovardia. […]

HARLINGEN – Terwijl dit stukje geschreven wordt waait er een flinke zuidwester wind. De eerste vraag die dan opkomt:  “Zou er wel getraind worden vandaag?” Na een kleine navraag is het antwoord: “Tuurlijk wel! Iedereen heeft lang genoeg stil gestaan, er wordt gewoon getraind deze week. En volgende week ook”. Aangezien het meivakantie is en […]

REGIO – TweeNul probeert een totaalbeeld te geven van de mutaties. Aanvullingen zijn welkom. Overschrijvingen kunnen gemaild worden naar: redactie@tweenul.nl. Bekijk hier de tot nu toe verwerkte overschrijvingen.

Print dit bericht Print dit bericht

20-11-2011: Wedstrijdverslag v.v. Beetgum 1 – v.v. Workum 1

Zaterdag 19 november 2011 speelde v.v. Beetgum een thuiswedstrijd tegen Workum. Een tegenstander waar tegen nog nooit eerder in competitieverband was gevoetbald.

Workum is een aantal jaren in 2de en 3de klasse actief geweest. Pupil van de week was Ruben van Seijen van v.v. Beetgum E2.

Het was deze zaterdag een wedstrijd die typerend is voor het seizoen. Voor de vijfde wedstrijd op rij scoorde Beetgum 2 doelpunten. Ook in deze wedstrijd stond er weer vroeg in de eerste helft een 0-2 achterstand op het scorebord. Hierna werd een toegekende penalty, na een overtreding op Robin Bruinsma, door Jort Dijkstra benut en was de russtand 1-2.

Beetgum heeft laten blijken over veel veerkracht te beschikking. In veel wedstrijden werd na een achterstand de mouwen opgestropt en knokten Beetgum zich terug in de wedstrijd. Feit is dat er al vroeg in de 2de helft een 3de doelpunt door Workum werd gemaakt. Hierdoor was het nodig om meer offensief te gaan voetballen met alle risico’s die dit met zich meebrengt. Uiteindelijk kon Workum nog 2 keer scoren en was het Daniel Dijkstra die uit een vrije trap met een mooi doelpunt de eindstand op 2-5 bepaalde.

Volgende week zijn er geen competitieverplichtingen, maar is er wel een oefenwedstrijd. St. Jacob is vrijdagavond 25 november 2011 de tegenstander. Het aanvangstijdstip is 19.45 uur en de wedstrijd wordt gespeeld op het sportcomplex ’t Bosk.