bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

28-12-2011: Knappe prestatie Dames 1

Vrijdag 23 december vertrok een selectie van Dames 1 richting Marum in Groningen om deel te nemen aan het diamanttoernooi. Deze avond wisten zij alle drie de poulewedstrijden tegen Olde Veste, Pelikaan en Niekerk te winnen, en plaatsten zij zich met mooi voetbal voor de finaleronde. Deze werd gespeeld op 27 december en de dames van vv Beetgum hebben een knappe tweede plaats weten te bemachtigen. Deze finaleronde bestond uit alle zes poulewinnaars, die onderling weer een nieuwe poule vormden. De eerste drie wedstrijden in de finaleronde werden met grote cijfers gewonnen, met de ene goal nog mooier dan de andere. Tegen respectievelijk Mulier, ONB 1 en ONB 2. Daarna twee bloedstollende wedstrijden tegen Houtigehage en titelverdediger Asser Boys. De wedstrijd tegen Houtigehage bleef steken op een 0-0 gelijkspel, met veel kansen over en weer. Als laatste stond de beslissende wedstrijd tegen de Asser Boys op het programma. Om kans te maken op de titel moest er gewonnen worden. Lang stond het 2-2, maar in de bloedstollende eindfase wisten de Asser Boys in de laatste minuut de 3-2 te scoren.

De teleurstelling was zichtbaar bij de Dames, maar ze hebben een prestatie geleverd om zeer trots op te zijn!

Een speciaal dank woord gaat uit naar de 12e man,  beide keren zijn er een groot aantal supporters meegereisd. Afgelopen dinsdag zaten er luid en duidelijk 20 Beetgum supporters op de tribunes.

Voor foto’s kunt u terecht op de v.v. Beetgum Facebook pagina:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.350060078343742.102509.233157630033988&type=3

 

Een meegereisde en zeer tevreden supporter.