komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VELDHOVEN – Jelle Born van UNA vertrekt naar Amerika. De 21-jarige verdediger gaat daar studeren en voetballen bij Lubbock Christian University in Texas. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Alex Rekondie (29) maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van eersteklasser Brabantia. Hij is een aanvaller met de nodige hoofdklasse-ervaring. Afgelopen seizoen kwam Rekondie uit voor vierdeklasser SSW uit Dordrecht, waar hij speler-trainer was. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

ZEVENAAR – Vijfdeklasser SDZZ uit Zevenaar heeft nog maar een van de drie aangestelde trainers.  Jeroen Jordens en Ronald van Ark hebben hun taken per direct neergelegd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

LEEUWARDEN – LVV Friesland zoekt voor het seizoen 2021-2022 een assistent trainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal speelt in de 3e klasse op zondag. Er wordt getraind op de dinsdag- en vrijdagavond. De assistent-trainer ondersteunt de hoofdtrainer. Profielschets De assistent-trainer is ambitieus en communiceert open naar spelers begeleiding en overige betrokkenen;Is goed in […]

REGIO – Het ziet er naar uit dat over een paar maanden ook de senioren weer los kunnen. Goed nieuws natuurlijk, en direct ook aanleiding om alvast even vooruit te blikken. Zet daarom meteen maar even in uw agenda: op zaterdag 21 augustus 2021 staat het S&A Timmer- en Metselwerken-toernooi op het programma! Het toernooi […]

Print dit bericht Print dit bericht

29-01-2012: Wedstrijdverslag v.v. Beetgum 1 – DWP 1

Zaterdag 28 januari 2012 werd onder prima voetbalomstandigheden de wedstrijd v.v. Beetgum 1 tegen DWP 1 uit Sint Johannesga gespeeld.

 

De Pupil van de Week was Rense Jan Steensma van v.v. Beetgum E1.

 

Hoofdsponsors

Voor de wedstrijd had de commerciële commissie de presentatie van de nieuwe trainingspakken geregeld. Directeur Rob Faber van hoofdsponsor Autoschade Posthuma was hiervoor uitgenodigd. Ook hoofdsponsor Oscar van Oorschot was aanwezig. Binnenkort wordt hier nog een artikel aangewijd op deze website.

De wedstrijd

De selectie had een aantal zeer scherpe trainingen achter de rug. Met 4 geblesseerden en 2 schorsingen lang niet compleet, maar de selectie is kwalitatief breed genoeg om deze 6 afwezigen op te vangen.

Door een prachtige lob was het DWP dat op voorsprong kwam. Beetgum had kansen op een doelpunt via Jort Dijkstra en Bauke Reitsma, deze laatste kans na goed voorbereidend werk van Willem Jan Dijkstra.

 

2de helft

Ook in de 2de helft ging Beetgum op zoek naar de gelijkmaker. Een ingestudeerde vrije trap van DWP maakte aan deze illusie een einde en de 0-2 achterstand was een feit.

Met een uitstekende wedstrijdmentaliteit en gesteund door het publiek was het toch Beetgum dat via Jort Dijkstra de aansluitingsgoal maakte 1-2.

Ondanks een slotoffensief bleef deze 1-2 ook de eindstand.

Kobus Feenstra heeft tijdens de wedstrijd meer dan 300 foto’s in een film verwerkt.

Klik op onderstaand link om de film te bekijken.

 

Om de foto’s in alle rust te kunnen bekijken zijn de foto’s ook in een album geplaatst:  

https://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=118020577191226893406&target=ALBUM&id=5702793999463835713&authkey=Gv1sRgCJGElf3J8smcpAE&feat=email

Kobus was balsponsor deze middag en maakte ook de fotoreportage. Kobus hartelijk bedankt hiervoor!