bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Maak gebruik van het Prikbord op deze site. Clubs die tegenstanders, trainers, leiders, grensrechters of wat dies meer zij zoeken of bijvoorbeeld scheidsrechters die wedstrijden willen fluiten, alle berichten waarin iets wordt gezocht of gevraagd/aangeboden worden onder prikbord verzameld, zodat ze niet in de nieuwsstroom slechts korte tijd op de homepage staan. Wanneer […]

REGIO – Everton Pires Tavares voetbalt volgend seizoen voor eersteklasser RVVH uit Ridderkerk. Het was al bekend dat de middenvelder deze zomer bij Spakenburg zou vertrekken.Pires Tavares kwam eind 2019 naar Spakenburg van het Cypriotische Omonia Aaradippou. Daarvoor speelde hij onder meer voor Kozakken Boys. Ook Robin Zwartjens heeft een nieuwe club. De voormalig jeugdspeler […]

DARP – Opnieuw valt een regionale vijfdeklasser weg uit het zondagvoetbal. Na Willemsoord heeft ook DVSV uit Darp besloten om voor het aanstaande seizoen geen standaardteam in te schrijven. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

URK – Trainer Gert Jan Karsten van SV Urk heeft geen hoge verwachtingen van het Nederlands Elftal bij het Europees Kampioenschap voetbal. Karsten: “Ik vind ze heel slecht! Ik mis een paar spelers. Aanvallend voetbal zien we niet. Ze halen maximaal de kwartfinale. Verder kan echt niet.” Toch rekent Karsten er wel op dat Oranje […]

BLIJHAM – ASVB uit Blijham zoekt voor haar tweede elftal een trainer voor seizoen 2021/2022. Wij zijn een groeiende vereniging met  acht jeugdteams, vier (zondag) senioren elftallen, een dameselftal en een senioren 7-tal. Al onze trainingen en thuiswedstrijden zijn op ons mooie sportcomplex in Blijham. Bij onze selectie elftallen gaan enthousiasme, sportiviteit, voetbalplezier, ambitie en […]

Print dit bericht Print dit bericht

29-01-2012: v.v. Beetgum 1 in het nieuw

Zaterdag 28 januari 2012 speelde v.v. Beetgum 1 tegen DWP 1 uit Sint Johannesga.

Voor de wedstrijd had de commerciële commissie de presentatie van de nieuwe trainingspakken geregeld. Directeur Rob Faber van hoofdsponsor Autoschade Posthuma was hiervoor uitgenodigd. Ook hoofdsponsor Oscar van Oorschot was aanwezig.

Beide mannen zijn woonachtig in  Beetgumermolen en dragen de v.v. Beetgum een warm hart toe.

 

De heren Rob Faber en Oscar van Oorschot (foto’s Sikke Lautenbach)

 

v.v. Beetgum 1 selectie met hoofdsponsors Rob Faber en Oscar van Oorschot

 

Autoschade Posthuma is reeds sinds jaren een begrip in Friesland op het gebied van Autoschade. In de 70 jaar van zijn bestaan heeft het een goede naam opgebouwd. Dit alles is mogelijk door vakkundig werk, kennis en ervaring met de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied. Hierdoor zijn zij in staat te voldoen aan de hoge eisen van onze opdrachtgevers. Niet voor niets bevelen verzekerings- en leasemaatschappijen autoschade Posthuma aan hun klanten aan.

Van een klein deukje tot grote schade. Bij Autoschade Posthuma kunt u altijd terecht. Heeft u schade? Bel op 058 – 212 55 75 of kom langs aan de Morseweg 5 in Leeuwarden. Als uw auto niet meer rijdbaar is na een crash, laat het takelbedrijf deze dan direct op het terrein afleveren. Zij zorgen dan voor een vervangende auto of brengen u weer thuis, ze nemen contact op met de verzekeraar en zorgen ervoor dat u auto weer in de oude staat wordt hersteld.

Voor meer informatie: http://www.autoschade-posthuma.nl/

Oscar van Oorschot is onder andere shirtsponsor van v.v. Beetgum 1. Van Oorschot is partner bij de Haan Advocaten & Notarissen

De Haan Advocaten & Notarissen is hét advocaten- en notarissenkantoor voor de kritische ondernemer, particulier en overheidsinstelling die een doeltreffende juridische oplossing verlangt.

Met jarenlange ervaring en veel specialistische kennis streven de advocaten en notarissen samen met u naar het maximaal haalbare resultaat.

Binnen het  team met 130 medewerkers, zijn alle specialisaties vertegenwoordigd. Op een gedreven, persoonlijke en deskundige manier verzorgen de advocaten en notarissen hoogstaand juridisch advies op alle rechtsgebieden.

De Haan Advocaten & Notarissen biedt u een combinatie van advocatuur en notariaat, alsmede cursussen en trainingen. Hierdoor kunnen zij u full service van dienst zijn.

Zij kennen de markt waarin u opereert en de specifieke regelgeving. Signaleren vroegtijdig belangrijke ontwikkelingen en stellen uw belangen voorop.

U kunt een eerlijk advies op maat verwachten over uw kansen, mogelijkheden en obstakels.

Het advocatenkantoor is gevestigd in Groningen, Leeuwarden, Almere, Assen, Zwolle en Hamburg. 

Voor meer informatie: http://www.dehaanlaw.nl/