komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VELDHOVEN – Jelle Born van UNA vertrekt naar Amerika. De 21-jarige verdediger gaat daar studeren en voetballen bij Lubbock Christian University in Texas. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Alex Rekondie (29) maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van eersteklasser Brabantia. Hij is een aanvaller met de nodige hoofdklasse-ervaring. Afgelopen seizoen kwam Rekondie uit voor vierdeklasser SSW uit Dordrecht, waar hij speler-trainer was. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

ZEVENAAR – Vijfdeklasser SDZZ uit Zevenaar heeft nog maar een van de drie aangestelde trainers.  Jeroen Jordens en Ronald van Ark hebben hun taken per direct neergelegd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

LEEUWARDEN – LVV Friesland zoekt voor het seizoen 2021-2022 een assistent trainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal speelt in de 3e klasse op zondag. Er wordt getraind op de dinsdag- en vrijdagavond. De assistent-trainer ondersteunt de hoofdtrainer. Profielschets De assistent-trainer is ambitieus en communiceert open naar spelers begeleiding en overige betrokkenen;Is goed in […]

REGIO – Het ziet er naar uit dat over een paar maanden ook de senioren weer los kunnen. Goed nieuws natuurlijk, en direct ook aanleiding om alvast even vooruit te blikken. Zet daarom meteen maar even in uw agenda: op zaterdag 21 augustus 2021 staat het S&A Timmer- en Metselwerken-toernooi op het programma! Het toernooi […]

Print dit bericht Print dit bericht

25-03-2012: v.v. Beetgum 1 geen punten tegen Rood Geel

25-03-2012: v.v. Beetgum 1 geen punten tegen Rood Geel

Zaterdag 24 maart 2012 was Rood Geel uit Leeuwarden de tegenstander van v.v. Beetgum 1 op het sportcomplex ’t Bosk.

Nadat pupil van de week Sietse Rondaan van v.v. Beetgum E2 de aftrap had verricht was het in de eerste minuten Rood Geel dat druk zette.

Klik hier voor het Roekepraetsje met Sietse.

pupil van de week Sietse Rondaan

Na 10 minuten kreeg Bauke Reitsma de eerste kans. 5 minuten laten kwam na goed doorzetten van Willem Postma, Johannes Bloem, in balbezit. Zijn dieptepass wordt werd uitstekend door Bauke Reitsma afgerond. (1-0)

Bauke Reitsma maakt de 1-0

In de 25ste minuut werd een pass van Marten Johannes Bloem onderschept en uit de snelle aanval kon Rood Geel de 1-1 maken.

1-1

Uit een corner in de 33ste minuut van Bauke Reitsma kon Marten Johannes Bloem bij de 2de paal fraai inkoppen. (2-1)

Marten Johannes Bloem kopt fraai de 2-1 in

Mede door nog een knappe redding van Jaap Montsma was dit ook de ruststand.

Na rust kwam Rood Geel al na 5 minuten op 2-2 via een kopbal.

2-2

Enkele minuten later omspeelde Bauke Reitsma de keeper van Rood Geel. Vrij voor open goal kan hij met links niet de bal tussen de palen krijgen.

Weer via een kopbal was het in de 68ste minuut Rood Geel kon scoren. (2-3)

2-3

Trainer Steffen Hansma probeerde met wissels nog iets te forceren. Marten de Vries en de van een blessure teruggekeerde topscorer Daniel Dijkstra werden ingebracht. 

Beetgum probeert nog druk te zetten

Marten de Vries kreeg nog een kans, maar zijn schot ging net naast.

Door de risico’s die Beetgum moest nemen kreeg keeper Jaap Montsma nog een paar 1 op 1 situaties te verwerken. Het bleef uiteindelijk bij een 2-3 nederlaag voor v.v. Beetgum

Een wedstrijd die Beetgum punten had kunnen opleveren. De concurrentie kwam ook niet tot winst, dus v.v. Beetgum heeft alles nog in eigen hand.

Volgende week zaterdag 31 maart komt de waarschijnlijk aanstaande kampioen TOP’63 op bezoek op het sportcomplex ’t Bosk. Aftrap 14.30 uur

Foto’s: Jacobus Feenstra