bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

23-04-2012: Supportersbus Espel + warm buffet: nog enkele plaatsen vrij!

Laatste update: 23-04-2012 – 18.00 uur: nog 7 plaatsen beschikbaar!

 

Zaterdag 28 april 2012 speelt v.v. Beetgum 1 de hele belangrijke uitwedstrijd tegen Espel.

Supportersvereniging “de Old Boys” heeft een busreis voor supporters en selectie georganiseerd.

 

Het betreft een compleet verzorgde busreis inclusief bij terugkeer op ’t Bosk een warm en koud buffet verzorgd door catering het Grauwe Paard uit Marssum.

Voor de supporters, selectie en kader zal hiervoor de kantine van 18.00 uur tot 21.00 uur zijn geopend. Dit exclusieve arrangement kan worden gereserveerd voor een all-in combiprijs van € 17,50 per persoon.

Voor de personen die wel met de supportersbus mee gaan maar geen gebruik willen maken van het warm/koud buffet zijn de kosten € 10.00.

Deze zaterdag zijn er geen wedstrijden v.v. Beetgum 2 en v.v. Beetgum Dames.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en VOL=VOL dus boek tijdig via:

Telefoonnummer: 058-2531983

Email: c20devries@hetnet.nl

Opgave kan tot donderdag 26 april voor 18.00 uur (maar VOL=VOL)

De vertrektijd zaterdag 28 april vanaf het sportcomplex ’t Bosk is 12.30 uur.