bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

HOEK – Na acht maanden stonden de spelers van Hoek weer samen op het veld. Veel is bij het oude gebleven, maar de randvoorwaarden voor selectie en staf zijn wel verbeterd. Vanaf nu worden de voetballers tijdens trainingen en wedstrijden gemonitord door GPS-trackers. Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Zaterdag 19 juniVEV’67 – Pelikaan S, 14.30 uurExcelsior ‘31 – Spvvg Vreden, 14.30 uur Zaterdag 26 juniSC Rouveen – Beloften HZVV, 14.30 uurSC Twijzel – Oldeholtpade, 17:00 uurPKC’83 – Pelikaan S, 14.00 uur Zaterdag 3 juliPKC’83 – Bedum, 14.00 uur Zondag 4 juliRoda 46 – Kampong 2, […]

REGIO – Op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd en snel een tegenstander vinden? Stuur een bericht naar redactie@tweenul.nl, voorzien van clubnaam, aanvangstijdstip en contactgegevens. Vermeld daarbij ook of het gaat om een uit- of thuiswedstrijd en welk niveau de voorkeur heeft. De oproepkalender wordt dagelijks bijgewerkt. Zondag 13 juni Zwarte Pijl. Contact: 0649394957 VFB […]

HOOGEZAND – Burgemeester Adriaan Hoogendoorn van de gemeente Midden Groningen, wist onlangs te scoren bij de opening van de Pannakooi voor de jeugd van voetbalvereniging Hoogezand.

HOOGEZAND – Albert Heijn (AH) is sponsor van het Oranjefestival bij VV Hoogezand.

Print dit bericht Print dit bericht

12-09-2006 : Jeugdteams succesvol in eerste bekerronde

De meeste wedstrijden in de eerste ronde van de KNVB Beker zijn gespeeld. Tijd voor een korte tussenbalans.
Maar liefst drie van de zes jeugdteams hebben zich geplaatst voor tweede bekerronde. Dit betreft het meisjesjuniorenteam, de F1 en de B1 junioren.
Het MC1 team was in een confrontatie met Kootstertille MC1 de sterkste. De F1 en B1 waren allebei in een poule met drie andere teams ingedeeld. Zowel de F1 als de B1 wisten al hun drie wedstrijden winnend af te sluiten.
De overige drie team presteerden ook uitstekend in de bekerwedstrijden. De E2 en D1 wisten twee van de drie wedstrijden te winnen, net niet voldoende voor plaatsing voor de tweede ronde. De E1 pupillen moeten nog een inhaalwedstrijd spelen, maar door één verliespartij zijn zij reeds uitgeschakeld.
De wedstrijden voor de tweede bekerronde worden gespeeld op zaterdag 21 oktober 2006. Zodra de loting voor de MC1, F1 en B1 bekend is wordt hiervan op deze internetsite melding gemaakt.