bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

11-06-2012: Vrijdag 15 juni Regioteam – Oud Heerenveen

Komende vrijdag 15 juni spelen drie spelers van v.v. Beetgum 1 in een Regioteam  tegen Oud Heerenveen.

De wedstrijd begint vrijdagavond om 19.15 uur op het sportcomplex de Fijfskaar te Sint Jacobiparochie.

In het regioteam wordt v.v. Beetgum vertegenwoordigt door Jort Dijkstra, Robin Bruinsma en Rense Kamstra (met Bildts bloed in de aderen).

De oud spelers van S.C. Heerenveen zullen aantreden tegen het Regioteam onder de naam Bildts Elftal. Dit elftal bestaat uit een mix van spelers van de omliggende dorpen die elk drie spelers uit hun eerste selectie hebben afgevaardigd.

De spelers zijn behalve van v.v Beetgum afkomstig van v.v. Minnertsga, Ouwe Syl, St. Annaparochie en St. Jacob.

Het Bildts Elftal wordt gecoacht door Albert Lautenbach. Hij wordt ter zijde gestaan door Germ Steensma en Denny Vis. De wedstrijd staat onder leiding van Harry Wassenaar.

De selectie van Oud Heerenveen bestaat onder andere uit Jan de Jonge, Gertjan Verbeek, Maarten de Jong, Johan Tukker, Robert Herder en Bert Hollander.

Na afloop kunt u nog (na)genieten van een mooi muzikaal optreden in de feesttent.