bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

16-06-2012: v.v. Beetgum en 35+ competitie

De laatste maand zijn er verzoeken en vragen bij het hoofdbestuur v.v. Beetgum gekomen of er mogelijkheden zijn voor deelname aan de zogenaamde 35+ “mooi weer voetbal” KNVB competitie.

De kenmerken van een 35+ “mooi weer voetbal” competitie zijn o.a.:

–       De teams spelen 7 tegen 7 op een half voetbalveld, bij voorkeur op vrijdagavond.

–       In najaar (september t/m november) en voorjaar (maart t/m mei) korte toernooien.

–       Een poule bestaat uit (minimaal) vier team. Per speelronde andere gastheer.

–       Een wedstrijd duurt 1 x 20 minuten, er mag doorlopend worden gewisseld en buitenspel is niet van toepassing.

Steeds meer verenigingen nemen deel aan deze 35+ competitie.

Veel voetballers zijn gestopt met voetbal omdat ze niet iedere zaterdag en zondag actief wilden zijn. Of omdat het huidige voetbal, tegen veel jongere tegenstanders, fysiek te zwaar is geworden.

Belangstellenden voor het 35+ team kunnen zich aanmelden via bijgaand aanmeldingsformulier. Bij voorkeur ontvangen wij de aanmelding + pasfoto voor 29 juni 2012.

aanmeldingsformulier 35+ competitie

Hierna willen we voor de zomer, bij voldoende belangstelling, nog met het 35+ team afspraken maken over de verdere invulling. Ook willen we de leden van het 35+ team de mogelijkheid en faciliteiten bieden om donderdagsavond te trainen.

Tijdens de algemene ledenvergadering in september 2012 zal de hoogte van de contributie voor de leden van het eventuele 35+ team worden bepaald.

Hoofdbestuur v.v. Beetgum