bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

HOEK – Na acht maanden stonden de spelers van Hoek weer samen op het veld. Veel is bij het oude gebleven, maar de randvoorwaarden voor selectie en staf zijn wel verbeterd. Vanaf nu worden de voetballers tijdens trainingen en wedstrijden gemonitord door GPS-trackers. Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Zaterdag 19 juniVEV’67 – Pelikaan S, 14.30 uurExcelsior ‘31 – Spvvg Vreden, 14.30 uur Zaterdag 26 juniSC Rouveen – Beloften HZVV, 14.30 uurSC Twijzel – Oldeholtpade, 17:00 uurPKC’83 – Pelikaan S, 14.00 uur Zaterdag 3 juliPKC’83 – Bedum, 14.00 uur Zondag 4 juliRoda 46 – Kampong 2, […]

REGIO – Op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd en snel een tegenstander vinden? Stuur een bericht naar redactie@tweenul.nl, voorzien van clubnaam, aanvangstijdstip en contactgegevens. Vermeld daarbij ook of het gaat om een uit- of thuiswedstrijd en welk niveau de voorkeur heeft. De oproepkalender wordt dagelijks bijgewerkt. Zondag 13 juni Zwarte Pijl. Contact: 0649394957 VFB […]

HOOGEZAND – Burgemeester Adriaan Hoogendoorn van de gemeente Midden Groningen, wist onlangs te scoren bij de opening van de Pannakooi voor de jeugd van voetbalvereniging Hoogezand.

HOOGEZAND – Albert Heijn (AH) is sponsor van het Oranjefestival bij VV Hoogezand.

Print dit bericht Print dit bericht

25-08-2012: v.v. Beetgum 1 sluit beker in stijl af

Vrijdagavond 24 augustus 2012 werd de bekerwedstrijd van v.v. Beetgum 1 tegen en in Blija gespeeld. Blija 1 is ook toevallig komende vrijdag 31 augustus 2012 de eerste tegenstander in de competitie.

Gelukkig was verzorgster Loltje Voulon weer voldoende hersteld om aanwezig te zijn. Jan Bakker was bereid gevonden om de rol van assistent-scheidsrechter op zich te nemen en vlagde weer foutloos.

Jan Bakker was vandaag de assistent-scheidsrechter

Ook bij deze wedstrijd was, gelijk aan in Marrum, de meegereisde supporters van Beetgum, in aantal minimaal gelijk aan de toeschouwers van de thuisploeg Blija.

Ook bij deze wedstrijd was er weer veel publiek uit Beetgum meegereisd

De bekerwedstrijd was een voorproefje voor de competitie en gezien het eindresultaat (5-2 winst) lijkt het een goede generale. Maar ondanks de winst waren er perioden in de wedstrijd dat Blija het Beetgum moeilijk maakte.

Voor volgende week vrijdag is dus 100% instelling en concentratie nodig.

Score verloop: (de foto’s in dit verslag zijn gemaakt door voorzitter Johannes Kamstra)

08 min: 0-1, Daniel Dijkstra heeft 1 op 1 duel met de keeper, in de rebound scoort Marten de Vries.

Marten de Vries schiet in de rebound Beetgum naar de 0-1 voorsprong

20 min: 1-1, vrije trap van Blija wordt achter de verdediging geplaatst en de 1-1 is een feit.

25 min: 2-1, na onnodig weggegeven corner door Jaap Montsma kan Blija 5 keer de vrije man vinden in het strafschopgebied.

30 min: 2-2, laatste man en aanvoerder Jort Dijkstra heeft rush van achter naar voor en passeert 7 man van Blija en maakt de 2-2. Nu al het doelpunt van het jaar.

32 min: 2-3, na een uitstekende voorzet van Lennart van der Meer kopt Willem Jan Dijkstra binnen bij de 2de paal.

50 min: 2-4, actie start bij Marten de Vries en na een een-tweetje met Steven Koster zet Marten de Vries de keeper op verkeerde been en scoort beheerst.

55 min: 2-5, hoge voorzet van Jort Dijkstra wordt door Daniel Dijkstra achter de keeper gekopt.