komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VELDHOVEN – Jelle Born van UNA vertrekt naar Amerika. De 21-jarige verdediger gaat daar studeren en voetballen bij Lubbock Christian University in Texas. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Alex Rekondie (29) maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van eersteklasser Brabantia. Hij is een aanvaller met de nodige hoofdklasse-ervaring. Afgelopen seizoen kwam Rekondie uit voor vierdeklasser SSW uit Dordrecht, waar hij speler-trainer was. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

ZEVENAAR – Vijfdeklasser SDZZ uit Zevenaar heeft nog maar een van de drie aangestelde trainers.  Jeroen Jordens en Ronald van Ark hebben hun taken per direct neergelegd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

LEEUWARDEN – LVV Friesland zoekt voor het seizoen 2021-2022 een assistent trainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal speelt in de 3e klasse op zondag. Er wordt getraind op de dinsdag- en vrijdagavond. De assistent-trainer ondersteunt de hoofdtrainer. Profielschets De assistent-trainer is ambitieus en communiceert open naar spelers begeleiding en overige betrokkenen;Is goed in […]

REGIO – Het ziet er naar uit dat over een paar maanden ook de senioren weer los kunnen. Goed nieuws natuurlijk, en direct ook aanleiding om alvast even vooruit te blikken. Zet daarom meteen maar even in uw agenda: op zaterdag 21 augustus 2021 staat het S&A Timmer- en Metselwerken-toernooi op het programma! Het toernooi […]

Print dit bericht Print dit bericht

23-09-2012: Verslag en foto’s v.v. Beetgum B1 op Terschelling

Zaterdag 22 september met de jongens van de B1 naar Terschelling geweest.

Herman was zijn schoenen vergeten dus die bracht mem nog even bij de boot.

Een lange boot tocht van twee uur bracht ons daar. De hele boot was op de hoogte dat wij naar Terschelling moesten want we hadden de mooie trainingspakken aan.

Wij als begeleiders probeerden een plekje te bemachtigen.

Jan Drost maakt een knipperke

Alex had een mooi tafeltje gevonden. Maar er werd ons vriendelijk verzocht om de ruimte te verlaten omdat we niet bij het UMCG hoorden, zij hadden een uitje in besloten kring dus .

De jongens kregen alle instructies, en toen mochten ze hun gang gaan. In de bus werden we naar het voetbal veld gebracht.

Daar eten en toen omkleden en warm draven.

Het werd 1-0 door een mooie goal van Terschelling. Voor de rust maakte Beetgum nog  1-1.

Na de rust werd het snel 1-2. Beetgum ging door tot de eindstand van 1-4.

De goals zijn gemaakt door Herman 2x, Danny 1 en Kees 1. Een mooie overwinning.

Toen met de bus naar hun verblijfplaats. 

Hoe dat gaat horen en zien we zondag. We halen ze rond drie uur weer van de boot.

Jongens dit uitje hebben jullie verdiend!

Groeten, een supporter.