komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VELDHOVEN – Jelle Born van UNA vertrekt naar Amerika. De 21-jarige verdediger gaat daar studeren en voetballen bij Lubbock Christian University in Texas. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Alex Rekondie (29) maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van eersteklasser Brabantia. Hij is een aanvaller met de nodige hoofdklasse-ervaring. Afgelopen seizoen kwam Rekondie uit voor vierdeklasser SSW uit Dordrecht, waar hij speler-trainer was. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

ZEVENAAR – Vijfdeklasser SDZZ uit Zevenaar heeft nog maar een van de drie aangestelde trainers.  Jeroen Jordens en Ronald van Ark hebben hun taken per direct neergelegd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

LEEUWARDEN – LVV Friesland zoekt voor het seizoen 2021-2022 een assistent trainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal speelt in de 3e klasse op zondag. Er wordt getraind op de dinsdag- en vrijdagavond. De assistent-trainer ondersteunt de hoofdtrainer. Profielschets De assistent-trainer is ambitieus en communiceert open naar spelers begeleiding en overige betrokkenen;Is goed in […]

REGIO – Het ziet er naar uit dat over een paar maanden ook de senioren weer los kunnen. Goed nieuws natuurlijk, en direct ook aanleiding om alvast even vooruit te blikken. Zet daarom meteen maar even in uw agenda: op zaterdag 21 augustus 2021 staat het S&A Timmer- en Metselwerken-toernooi op het programma! Het toernooi […]

Print dit bericht Print dit bericht

23-09-2012: Uitstekende wedstrijd van v.v. Beetgum 1

Zaterdag 22 september 2012 was Suawoude 1 de tegenstander voor v.v. Beetgum 1. Door twee kleine nederlagen tegen Leeuwarden en Foarut was het vandaag belangrijk 3 punten te halen.

In het kampioenschapjaar 2009/2011 werd er moeizaam bij Suawoude met 0-1 gewonnen

Door een 1-8 winst werd overtuigend aan de opdracht voldaan. Doordat de top-drie punten liet liggen was het een uitstekende zaterdag voor de formatie van Steffen Hansma.

In de 6de minuut was het Remco van der Vlugt die Jort Dijkstra kon bereiken. Jort twijfelde geen moment en passeerde de keeper met een afstandschot.(0-1)

Na een pass van Robin Bruinsma was het in de 30ste minuut Bauke Reitsma die koelbloedig de 0-2 maakte. Beetgum zette door Jort Dijkstra goed druk en de gedwongen terugspeelbal werd door Robin Bruinsma onderschept en kon Robin de keeper omspelen. Hierdoor werd het vlak voor rust 0-3.

Rust

In de 45ste minuut was het even schrikken toen Suawoude de 1-3 maakte. Beetgum pakte de draad weer snel op en via een prachtige aanval beginnend bij Jort Dijkstra en Bauke Reitsma bracht Robin Bruinsma de bal bij Willem Jan Dijkstra die zijn 2de maakte. (1-4).

Door te blijven voetballen en combineren was het wachten op meer doelpunten. In de 60ste minuut werd een overtreding in het strafschopgebied gemaakt op Robin Bruinsma. De penalty werd door Jort Dijkstra benut (1-5).

Door een doelpunt van Willem Jan Dijkstra in de 75ste minuut was het verschil 5 doelpunten (1-6). Vijf minuten later bediende Robin Bruinsma de vrijstaande Jort Dijkstra die een hattrick maakte (1-7).

Na 4 assist en 1 doelpunt was het Robin Bruinsma die, naar goed voorbereidend werk van Willem Postma, de eindstand met zijn 2de doelpunt op 1-8 bepaalde.

Het was vandaag een echte collectieve teamprestatie, werken voor elkaar en de bal rond laten gaan. Ook de spelers die niet in het verslag zijn genoemd hebben meer dan hun steentje bijgedragen aan het goede resultaat.

Volgende week zaterdag 29 september 2012 wacht in een thuiswedstrijd WWS 1.